Marcaje

Fortnite

Nume alternative: Fortnite

Fortnite online gratuit joc fantastic cu elemente de supraviețuire și un shooter, urmărit în stil de desene animate. Combinația de monștri înspăimântătoare în aspectul lor și momente umoritoare intercalate este cartea de vizită a acestui divertisment online. Jocul sa dovedit a fi original. Compania de jocuri Epic, la elaborarea proiectului, a folosit motorul Unreal Engine 4, prin urmare lumea jocurilor sa dovedit a fi mobilă și dinamică. Aici așteptați aventuri uimitoare. Puteți simți cuvintele inexprimabile de emoție!

Playerii trebuie să se întoarcă în spațiile virtuale, unde sunt pline de monștri. În acele momente când te lupți cu ei, jocul Fortnite se transformă într-un shooter de treia persoană. Gestionând-ți caracterul, intri în bătălii fierbinți cu diverse creaturi malefice care vin în mulțimi întregi. Dar veți avea ocazia să vă pregătiți pentru aceste bătălii. Lucrul este că lumea aici este aranjată într-un mod atât de interesant încât acțiunile tale depind de timpul zilei. În timpul zilei, sunteți implicat în construirea și întărirea fortificațiilor, precum și pregătirea diferitelor capcane pentru monștri. Și cât de curând noaptea cade la pământ, monștrii te înfruntă cu putere. În acest moment al zilei este mai bine să fii într-un loc sigur și să nu te plimbi undeva în zone deschise, pentru că aceste creaturi groaznice se simt stăpânii situației și sunt gata să distrugă pe toți cei care arată ușor neglijența. Începând cu jocul Fortnite, trebuie să te străduiești să găsești un duș pe ei, pentru a nu tremura de teamă, de îndată ce se termină o altă zi. Răsturnați rău monștri enervanți, după ce faceți un inventar al armei dorite. Nu lăsa nici o șansă creaturile rele!

Imediat după ce înregistrarea Fortnite vă duce la lumea jocurilor deschise, începeți să vă obișnuiți. În timp ce este lumină în curte, colectați rapid mai multe resurse și mai degrabă construi casa ta. Veți avea nevoie de materiale de construcție cum ar fi lemn, piatră, cărămidă. Construcția este unul dintre cele mai importante aspecte ale jocului. Prin urmare, pe tot parcursul jocului veți îmbunătăți ceea ce veți putea crea. Modificările sunt supuse acoperișurilor, mansardelor, scărilor și altor elemente ale clădirilor. Un alt element foarte important este armele. Și este, de asemenea, supus unor îmbunătățiri. Disponibile pentru a actualiza armele disponibile. Să dăm un exemplu. Folosiți o arbaletă simplă și, în timp, adăugați, de asemenea, un pistol de paralizie și acolo vedeți că poate fi echipat cu explozivi. Jocul Fortnite înseamnă să evolueze constant și să devii mai puternic. Dar, amintiți-vă că studiile devin și mai grave.

Procesul de joc implică atât o singură companie, cât și un joc comun. Pentru a face față în mod eficient invaziei monștrilor, jucătorii creează adesea alianțe și clanuri. Găsiți-vă tovarășii de încredere și acționați împreună cu ei. Veți vedea, va fi chiar mai interesant!

Nu uitați de modul original de tăiere cu alți jucători. Nu sunteți aruncat pe o insulă într-o companie de 90 de jucători și un singur câștigător ar trebui să rămână. În acest caz, puteți:

  • pentru a obține resurse;
  • găsirea cuferelor cu echipament;
  • pentru a construi fortificații;
  • Împușcă și distruge adversarii;
  • ascunde de inamici;
  • teritoriul sondajului;
  • mor dintr-o zonă de acțiune în continuă îngustare;
  • câștiga!

Fortnite vă va oferi ocazia de a vă bucura gratuit de timpul liber. Nu pierdeți încă un minut și luați parte la comunitatea distractivă de jocuri. Fie ca toate sperantele tale sa se adevereasca!

 

De înregistrare on-line Fortnite