Marcaje

Fragorii

Nume alternative: Fragoria

Fragorii Online - browser-based joc multiplayer on-line, gratuit, de la pen-ul de Rusoftvar și genului legate de RPG-jocuri. În punerea în aplicare a dezvoltatorilor de jocuri sunt trase departe de tema standard de fantezie, și, după cum sa dovedit, pentru un motiv bun. Joc online Fragorii perfect pentru toți cei care sunt deja obosit de elfi eterne de război și orci, pitici și strigoi.

Alăturați-vă în joc Fragorii nu ia mult timp, iar procesul este clar pentru toată lumea. Tot ce trebuie sa faci - pentru a introduce numele de cont, adresa de e-mail și parola de securitate pentru a accesa contul dumneavoastră. Jocul face parte din holding-mail de joc. ru, ceea ce înseamnă că are un cont de alte jocuri de acest holding, poți să te joci jocul online Fragorii fără a se înregistra din nou. Oricum, după ce dvs. de e-mail adresa de e-mail de confirmare care Fragorii de înregistrare complet, puteți începe în condiții de siguranță jocul.

Trebuie remarcat faptul că Fragorii joc online, care poți să te joci, nu numai din browser-ul în dezvoltarea timpurie a proiectului, în plus față de versiunea browser-ului a fost planificată și lansarea propriei sale client. In acest joc vi se oferă o baie în istoria strămoșilor noștri - slavii, se simt identitatea lor, de a se bucura clădirile din lemn cu srubs ca acestea să devină unul dintre eroi, care sunt o alternativă foarte bună pentru toți eroii plictisit-cavaleri.

Universul ne dă Fragorii joc on-line, doar presarata cu o varietate de puzzle-uri și mistere, păstrează triburi antice ciudat prins în joc lume mii de ani în urmă. Deranja foarte serios dezvoltatorii sistemului de dungeon, monstri care sunt substanțial mai mari decât omologii lor din puterea de la suprafața pământului. Dar acest lucru este compensat de o cantitate mare de experiență și putere de artefacte care pot fi obținute ca o recompensă pentru exterminarea lor. Sootvetstvennoi mai mulți bani puteți câștiga prin rectificarea un cuplu de cazuri. Toate aceste oracole misterioase și lucruri misterioase in temnite - sunt rămășițe ale unei culturi vechi creaturi misterioase posedă puterea divină și umple lumea cu un arsenal de diverse mistere Fragorii și secrete, care se va revela. Juca jocul on-line apel Fragorii pentru toți cei care iubesc poveștile interesante și interesante, pentru că povestea din joc demn de a fi numit aproape perfect.

Timpul a trecut, izvoare de iarnă au fost înlocuite și neexplorate pionieri Fragorii lumea a început să se așeze. Orașele mari construite a crescut și a devenit puternic și a vieții întregii civilizații personalizate aparent. Dar la un moment dat, zdrobirea toate de viață și de nonliving explozie a avut loc în vasta lume de joc, iar ecoul a fost auzit în fiecare colț din Regatul Magic. Acest lucru a dat naștere la o explozie de foc nestins colosal care ardea zi și noapte, și stins la fel de brusc cum au apărut. Destul de curând a devenit clar că un eșec rezultă din foc în sine a condus la locul de necunoscut pe care toată lumea a crezut-o capcană a morții, pentru că toată lumea vine la el, el a fost pierdut pentru totdeauna.

După ceva timp în împărăția Fragorii început o epidemie reală, animale mutante, iar în munți direct din piatra început vyrostayut cristale, constatând că minerii le atribuite alchimiști. După ceva timp, oamenii de stiinta au învățat să facă din aceasta rasa teleportatory misterios.

Sistem de clasă în joc este conceput astfel încât specializarea, ca atare, nu există în joc. Există doar două clase generale - războinic și mag, determina comportamentul în luptă. Dar totul altceva - aceasta este capacitatea de a construi o tactică competente ale acțiunilor de luptă și anticipa în avans adversarului. Abilități în joc pus în aplicare astfel încât să nivel, personajul tău crește o anumită abilitate cu orice armă sau abilitate de apărare.

Câștigă experiență poate fi nu numai în luptă, dar, de asemenea, pentru anumite sarcini. Doar în afară de recompense sub formă de experiență în finalizarea cu succes quest-uri puteți obține chiar și o armă sau echipament.

Fragorii juca care va nu numai plăcută, dar, de asemenea, interesant, surprinde autenticitatea acestuia. Inregistreaza-te si arunca cu capul în lume de magie și mister Fragorii!

 

De înregistrare on-line Fragorii