Marcaje

De la praf

Nume alternative: De la praf

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Spatiu pe disc: 4 GB

De praf - un joc de strategie în timp real, cu unele controale arcade. Încă de la început, ne vom simți un pic idol, care crede într-un mic grup de localnici negricios. Trecerea de joc de praf va fi însoțită întotdeauna de proiectii de cele mai multe ritualuri indiene a avut loc în onoarea ta. De îndată ce veți auzi melodii familiare, veți vedea o duzină de nativi săraci, știi - au nevoie de ajutorul tau, sprijinul dumneavoastră și de sprijin, pentru că ei cred în tine, încredere în tine implicit.

De mare obiectiv

De praf, care joacă un foarte interesant și incitant, spune-ne despre localnici marele tel smuglokozhih care au nevoie pentru a găsi și de a explora moștenirea strămoșilor lăsat în urmă întreaga lume de joc. De aici și secrete abilități care vă permit să controlezi forțele naturii și informații importante despre lume. În căutare de acest patrimoniu, tu, împreună cu saloanele lor, vor învăța zeci de insule separate, în cazul în care au de fapt, să arate ceea ce un adevărat Dumnezeu.

Putere

Toate walkthrough de praf vor fi umplute cu demonstrații de forță divinitate, în cazul în care vom schimba terenul, să râurile înapoi, planta copaci și grădini de deșert și de scurgere mlaștini. Cu toate acestea, impactul asupra copiilor noștri, noi, din păcate, nu putem. Singurul lucru pe care îl putem face este să le știu că drumul spre cel mai apropiat altar unde mesajul următor este vechi, blocat și trebuie să aștepte. Este aceste altare și portaluri care ne pot trimite la o altă insulă și este scopul principal de fiecare nivel al jocului. Total de la fiecare nivel sunt patru astfel de altare și o trecere la nivelul următor. Accesul la acestea este închis și va trebui să facă toată priceperea sa divină de a organiza nativii lor fideli la mesajul următor. Schimba lumea jocului va fi posibil cu un cursor mic situat în centrul ecranului. Dacă vrem să facem o oaza, desert este suficient pentru a turna apă în cazul în care este necesar pentru a face lac, apoi cu sigiliu nisip din golful, și așa etc Acasă și principala problemă, face zona locuibilă în jurul altarele totemuri și deschide calea la alta.

Elementar Putere

Citat de praf, juca că nu ar fi foarte greu să nu fi pus în fața jucătorului probleme grave. Dar cu dezvoltarea a parcelei, forțele de elemente naturale vor aluneca teste mai serioase, iar zeitatea din zilele din urmă trebuie să transpire serios. Curenții de apă puternice sunt ușor de răspândit diguri de nisip de lumină și flora neprietenoase va livra un inconvenient serios. Foc se va aprinde copaci tot în jurul, sablare și apă vor izbucni de căldură și de toate aceste caracteristici specifice trebuie să fie utilizate. Bombe Wild va fi un instrument perfect de stabilire trece în roci. De-a lungul drum, va trebui să se uite atent și saloanele lor, de a sparge soluționarea lor lângă unul dintre altare. Soluționare a lor mic este doar un magnet pentru dezastre naturale si tu ca zeitate lor patron și ar trebui să fie în timp util pentru a căuta modalități de a le proteja. După ce satul a pierdut va fi un eșec de misiunea ta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more