Marcaje

FTW

Nume alternative: FTWars

Joc Online FTW - browser gratuit MMORPG, care acoperă trei stil de joc: PvP («jucător și jucător»), PvE («jucător & Environment") și RVR («& regat regat") . Pentru a te încerca în această jucărie destul de plin de umor, trebuie să aveți:

1) PC cu sistemul de operare, nu mai puțin de XP (service pack 2) / 2000 (service pack 4) / ME;

2), cea mai recentă versiune a browser-ului Mozilla Firefox.

Pentru a începe jocul, trebuie să mergeți la pagina de înregistrare FTW, situat pe site-ul oficial al jocului.

Alăturați-vă în joc FTW incredibil de ușor. Specifica

• dvs. de e-mail;

• parola;

• numele eroului;

• selecta una din cele două curse ...

... Și tot! Vă deschide calea pentru a studia. Pas înregistrare FTW on-line nu obligă nici un client de descărcare. Da, și orice actualizări, consumul de trafic serios și riltayma în joc nu vei vedea. Motivul este faptul că FTW Online - joc gratuit browser-ul, după cum sa menționat mai sus. Și lăsați programul nu este orbitoare splendoare, dar ochiul, toate bine, plăcut. Complot decent și bine dezvoltată componentă socială în joc pentru a stimula imaginația oricărui motor curat modern, cu 3D-farmece, distrage atentia de la cel mai important - de comunicare "pe viu". Și aici este important. Juca jocul online trebuie să FTW și australienii, și islandezii, americanii și alții, de naționalitate diferită, ocupația și statutul în societate. Care, fără îndoială, doar adaugă pregnanță la gameplay-ul.

Juca jocul online trebuie să FTW sau Dendrunom sau mecanic. Și cei care și alții se pot lăuda cu o culoare proprie, parametrii de personalitate, interfață și clădiri. Blană de telefonie mobilă, le place să meargă ordine și de a trăi într-un regim totalitar. În schimb, lent și greoi Dendruny extrem de iubitor de libertate, și pentru că veniturile lor de viață în anarhie meditativă. Zeitate mecanic standuri Nanonirvana, Dendrunov - Veșnic fructe Pinocchio. Pornind de la numele deja foarte proprii, putem concluziona că jocul nu este fără FTW ironie on-line, uneori deliciul sarcasm sau chiar unele umor negru.

Sistem de luptă locală nu este complicat. Pentru a reda FTW complet, se va alătura lupta destul de des. Pentru a face acest lucru, alege o victima (sau numele de concentrându-se pe nivel) și de atac. Bătălia începe automat să ajungă la un sfârșit în etapa a 15-. A primit mai mult pierde daune semnificative sau cineva a cărui viață "cade" de mai jos 20.

Lucruri originale care afectează caracteristici diferite, puteți achiziționa de la magazinul local. Animale de companie, va începe un pic mai târziu, odată cu apariția de experiență suficientă. Unele dintre clădiri construite de către tine, va aduce beneficii: în domeniile finanțe, inventar, aptitudini.

În plus față de tot ceea ce FTW juca - nu este doar vorbesc sau lupta. Aceasta înseamnă, de asemenea, ... da, locul de muncă! Dendruny câștiga un trai în grădină, blana - pe banda rulanta. Cu toate acestea, de lucru special pentru tine personal, acesta nu va face. Tot ce este necesar - specifica de timp și continuă să meargă despre afacerea lor. Plățile pe care le primiți, cum era de așteptat, la terminarea lucrului. Puteți câștiga de asemenea, de a ataca alti jucatori sau completand mini-quest-uri. Cu toate acestea, în trecut, nu se poate obține întotdeauna bani, dar orice altă utilitate, inclusiv, și experiența.

Deci, pe scurt despre povestea (și mai distractiv veți afla totul de joc). FTW joc online, vă va oferi în galaxie inimaginabil de îndepărtată ZaChuM (care este, de mucegai dulap Univers). A fost acolo și au fost trimise menționat anterior aici rasă, au fost recunoscute ca fiind absolut fără speranță. Dendruny și blana tot timpul la un pas de un război nemilos. Determinate mai mult de partea cui ești, și pe - întoarce soarta universului FeTreeWar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more