Marcaje

Viitor Torpia

Nume alternative:

Joc Viitorul Torpia va fi transferat la tine în viitorul apropiat. Această strategie vine din Germania. Fantasy amestecat cu realitatea, asigurați-vă timp pentru a obține excitat despre acest joc. Va trebui să construiască clădiri noi, să construiască fortificații, de a dezvolta abilități și să obțină noi cunoștințe. Plăcut este faptul că, în viitor Torpia online, nu trebuie să instalați fișierele suplimentare imediat după procesul de înregistrare, vă va fi capabil pentru a începe jocul.

Veți fi capabil de a decora planeta în funcție de gustul dumneavoastră. Supărat, să construiască clădiri noi și să le aducă mai aproape de maxim pentru idealurile sale. În acest joc va trebui să intre în armata, construi barăci pentru soldați și să le pregătească pentru serviciu. Acum, va fi capabil de a controla viitorul lor în Thorpe.

La fel ca în cele mai multe jocuri online existente în prezent, este nevoie de procesul de înregistrare Future Torpia, în caz contrar nu veți putea accesa jocul. În ciuda faptului că toate interfața jocului este prezentat în limba germană, fiecare gamer mai mult sau mai puțin experimentat se va ocupa cu managementul. În principiu, în partea din dreapta sus a ecranului există o schimbare de limbi caseta, dar în momentul în care rămâne inactiv. Să sperăm că acest lucru este doar deficiențe în modul beta (doar la acest stadiu de dezvoltare a jocului este în prezent), dar în viitor, toate vor fi fixe, iar jucătorii de limbă rusă va fi, de asemenea, capabil să se simtă confortabil.

1. Pentru a începe procesul de înregistrare, trebuie să urmați link-ul «Jetzt Spielen», situat în centrul a ecranului de joc.

2. De la link-ul următor, veți vedea înainte de a deschide formularul de înregistrare de pe linia de sus, care se numește "Benutzername», va trebui să introduceți numele de utilizator - acest nume va fi în viitor Torpia juca și veți vedea toți jucătorii, astfel încât să se va ocupa de sistem.

3. Linie "E-Mail», așa cum probabil te poti ghici, va trebui sa completati adresa dvs. de email adresa valida.

4. În câmpul de lângă, va trebui să înregistreze parola unica pentru a vă conecta la contul dvs. personal. Încercați să facă cât mai sigur să continue să joace jocul viitor Torpia a fost în condiții de siguranță, și tu nu ești îngrijorat că contul dvs. poate fi compromis de fraude.

5. Următoarea etapă - alegerea de rasă. Jocul este disponibil două rase: Oamenii și Shivanery. Mai multe informații despre cursele vom discuta mai jos.

6. Pentru a verifica sistemul ar putea fi finalizată, va trebui să acceptați și sunteți de acord cu toți termenii din acordul de utilizare pe care le puteți face o bifă în fața set fraza «Ich habe dieAGB und ...».

7. Verificarea corectitudinii de umplere, faceți clic pe "Play online gratuit", sau mai degrabă un buton mare verde pe care scrie «Jetzt Gratis mitspielen». Veți primi un email de confirmare, faceți clic pe link-ul web conține.

După cum sa menționat mai sus, jocul este disponibil in doua curse principale:

1. Oameni.

2. Shiva.

În cazul în care oameni de fapt clar, vorbind de Shivas, este de remarcat faptul că aceste străinii patru armate, adorator decora tot în jurul valorii de monede, margele marunte si arcuri. Joaca Viitorul Torpia gratuit oricine poate! Incearca-l si tu!

 

Viitor Torpia de înregistrare on-line