Marcaje

Fotbal fără reguli

Nume alternative: Fotbal fără reguli

Fotbal fără reguli - joc de simulare de calculator. Mai precis intern simulator de fotbal, numit, în traducere, Urban Freestyle Soccer. Meci de fotbal fără reguli publicate în anul 2004, pentru fanii de fotbal gratuit. Daca iti place sa joci fotbal cu prietenii mei in curte, atunci acest lucru este pentru tine, dar aici, în lumea virtuală. Dar prea destul de real pentru detalii. Jocul nu devine pe parcursul multor ani multiplayer dobândite fanii lor un anumit interval.

Joc Urban Freestyle Soccer nu are nevoie de un efort mai mare. H este încă un pic familiarizat cu modul de joc înainte de joc este în valoare. Vizita în cazul în care vizualizați o analiză video a jocului, iar apoi în același loc și se poate descărca de Fotbal fără reguli. Și, desigur, citiți această revizuire depusă.

Descărcați joc de fotbal, fara reguli, nu poate avea mult mai complicată decât gameplay-ul în sine.

Totul într-adevăr ceea ce se întâmplă pe străzile americane și byways în cazul în care pentru a juca așa-numita fotbal. Într-un joc cu reguli pentru a juca fotbal vei confrunta pe personajul, care, în sine. Echipa a creat o campanie, prezent la locul de joacă. Întregul joc are loc fără nici o reguli speciale. Principală și singura regulă este valabilă scop - a marcat atunci când portarul.

Profit, nu ciudat, sau bere, sau pur și simplu cunoștințele pe care le-ați câștigat. Frumos și ușor.

În jurul valorii de tine regulat, piata americana standard de, undeva în curte. Picioare, desigur, nu gazon și chiar terenuri cu gropi care apar. Gates reprezintă un ceva similar pentru ei. Peretii pot fi vopsite cu graffiti. Și oamenii obișnuiți din jurul tau, asculta fanii rap și bea bere. Fiecare jucător poate efectua diverse trucuri cu mingea în schimbul pentru o anumită sumă de puncte.

Jocul are, de asemenea, o serie de caracteristici pe care vreau să subliniez:

• tradiție;

• Echipa;

• setarea;

• minge;

• comentator;

• antrenament.

Traditii - un subset al tradițiilor urbane ale jocului de fotbal.

Echipe - fiecare echipă are propriile caracteristici și calități specifice.

Decor - super-realist, de potrivire reale străzi, curți, site-uri.

Ball - de la Adidas, care a fost implicat în Cupa Mondială din Coreea și Japonia.

Comentator - IT expresii non-standard.

Antrenamente - modul de a explora complexitatea jocului.

Devine tot împreună în cele din urmă jucărie destul de interesant. Cu nici un joc special, dar acțiune temeinică simplitate fără reguli.

În ceea ce privește grafica din joc Urban Freestyle Soccer, este la un nivel excelent. Imagine mare de joc și toate personajele, dar tot în jurul nu este claritate. Mișcarea de jucători în cel mai bun mod, mai ales atunci când efectuează cascadorii complexe bate mingea. Muzică, fără îndoială, un fel - rap. Acest tip de fani ai muzicii se aduna pe teren.

Sentiment ciudat atunci când jocul nu are reguli. Joacă și relaxați-vă, dar, pentru a începe cu grabă Urban Freestyle Soccer site de download joc.

Joc bun! Vă mulțumesc pentru atenție!

 

Fotbal fără reguli