Marcaje

Viața Galaxy

Nume alternative:

Un alt reprezentant Plinga de joc Galaxy Life. După cum mulți au deja știu, această serie de jocuri nu se poate face zâmbet chiar și scepticii. Esența jocului este dureros de simplu, și grafica și nastolno fire dulce care invata de la copiii lor despre joc, și de multe ori părinții încep să se înregistreze și să se joace. Într-adevăr, acest joc - modul perfect pentru a vă relaxa și petrece timpul fără să se gândească la sensul vieții dificil și frustrant propria sa lume fantastică. În unele privințe, Galaxy Life miroase on-line de multe aplicații online, VKontakte și Facebook. Că este, pur și simplu pune, acest joc este un mod minunat de a petrece timpul liber în beneficiul a sufletului!

Și, da, așa cum se întâmplă în aproape toate jocurile online, este, de asemenea, necesar Galaxy Life exact înregistrare. Procesul de înregistrare poate fi simplificată în cazul în care ați avut anterior de a face cu jocuri Plinga, și ai ajuns în contul de sistem. În acest caz, vă puteți conecta pur și simplu în datele înregistrate anterior și a începe jocul. Și în cazul cu toate jocurile de la Plinga joci nu ai ceva în plus descărcat și instalat, acesta va fi de ajuns având doar un cont. Dacă doriți să testați jocul, faceți clic pe "încercați să-l."

1. Dacă sunteți nou la acest sistem, va trebui să se înregistreze. Dacă se dorește, orice jucător poate conecta folosind contul dvs. de Facebook. Daca doriti pentru a lega jocul de rețea socială pe care nu faci, te va completati formularul de inregistrare.

2. Toate de design de joc a devenit mai accesibile, puteți schimba limba site-ului în limba rusă, care se poate face prin schimbarea caseta în colțul din dreapta sus a ferestrei de joc (doar fereastra de joc).

3. Formular de inregistrare vor fi puse la dispoziție chiar în centrul a ecranului de joc. În domeniul de sus a formularului (box "E-mail") scrie adresa dvs. de e-mail.

4. Prin tradiție, linia "Parola" completati parola contului dumneavoastră.

5. Introduceți pseudonimul Dvs. în linie "User Name".

6. Sistem să creadă în bunele tale intenții, și ai început rapid joc Galaxy Life joc, sunt de acord cu regulile de utilizare a sistemului și de acordul de utilizare. Acesta poate fi livrat la linia relevantă în fața unei căpușă.

7. Dacă doriți să primiți în viitor de e-newsletter-ul de la locul de administrare, următoarea linie poate bifa, dar dacă nu - se lăsa rubrica necompletată.

8. Toate completate și verificate pentru corectitudine? Faceți clic pe "Înregistrare".

Intrând în joc, veți găsi în mod automat te în unele sistem complet nou. Detii un lot mic de pământ, și care mai târziu va dori să protejeze. Dezvoltarea structurii, pentru că vă va aduce profit în joc. Pe ansamblu, juca Galaxy Viața este simplă și clară de formare de bază și va trece cu ușurință. Invita-ti prietenii de la Facebook și alte rețele sociale, pentru că împreună mai bine. În plus față gratuit pentru a juca Galaxy Viața poate fi oricine. Grabeste-te pentru a vedea!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more