Marcaje

Galaxy on Fire 2 Full HD

Nume alternative: Galaxy on Fire 2 Full HD

Cerințe de sistem:

Procesor: Intel ® Core ™ 2 Duo 2. 2GHz sau mai rapid

RAM: 2GB

Placa video: 512 MB

Spatiu pe disc: 2 GB

Galaxy on Fire 2 - continuare a popularului joc, care a reusit sa castige toate platformele mobile posibile, a doua parte a fost conceput pentru a cuceri piata de computere personale. Autorii proiectului în voce pe deplin ondulat joc Galaxy on Fire 2 sa născut datorită una dintre cele mai renumite RPG spațiu, și producția rusă intitulat "Space Rangers". Într-adevăr, diferențele în lumea jocurilor vizibile, dar jocurile idee generală, inclusiv o lume complet deschisă, o mulțime de poveste și quest-uri laterale, sistem de tranzactionare perfect proiectat și chiar în arsenalul bogat de arme. Gaaktika pe foc 2 are o similare nebuni poveste unde străinii fără scrupule au apărut știri nu știe unde, și ataca totul și toată lumea în calea sa. Veți deveni, dacă se dorește participant curs creat special entitate, care se va opune inamic misterios și de a căuta slăbiciunile sale, știri studiu galactice pe fiecare dintre planete și bazele de spațiu, în cazul în care reușesc să aterizeze.

Gameplay

Inițial, avem la dispoziție o navă spațială de mici, pe care le puteți cumpăra un număr de părți sau de arme suplimentare, dar la un moment dat va trebui să se gândească la schimbarea baza a navei, ca și capacitate și armura va ramane in urma echipamente inamic. Avea inițial o mulțime de a zbura la părți accesibile ale galaxiei, îndeplinirea sarcinilor simple și în același timp pritorgovyvaya mărfuri rare. Personal mai mult sau mai puțin grav armele sale navale și a sistemelor de apărare va fi de a amenința și misiuni de luptă Galaxy on Fire 2. Control simplu de unități de luptă, care oferă jocuri Galaxy on Fire 2 nu va lua mult timp pentru a stăpâni o. Principalul lucru pentru a trece cât mai rapid posibil, indepartandu-se de focurile de armă ale inamicului și cauza contraatacuri dramatice. Principalul tactica va fi neschimbat, cu toate acestea, atacul de la arme cu rază lungă de incapacitatea propulsoare inamice și viteza finală de execuție a navei lipsită de arme corp la corp.

Misiune

Uneori, forța petrecut pe un zbor de la sistem o stea la alta și de luptă constantă împotriva cote copleșitoare, nu se poate justifica nici costurile de reparații ale navei, rănit de lasere inamice și de rachete, dar în cele mai multe cazuri, recompensa va fi plăcut pentru ochi și permite să cumpere noi module , și chiar o navă.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more