Marcaje

Gallendor Battlegrounds

Nume alternative: Battlegrounds

Gallendor Battlegrounds online de strategie unic - bazat pe browser gratuit care jucătorii au posibilitatea de a lucra cu oameni reali. Compania Quest de Gallendor deranjez pentru a crea un joc care poate fi accesibil pentru toată lumea. Pentru a ajunge la fascinanta lume a Evului Mediu, avem nevoie de a verifica doar Gallendor Battlegrounds. În cazul în care computerul îndeplinește cerințele minime de sistem și au o conexiune la Internet, se alăture Gallendor Battlegrounds chestiune de minute. Nu aveți nevoie de instalare suplimentare sau de a descărca clientul jocului. Alăturați-vă în joc Gallendor Battlegrounds nu va cauza probleme, deoarece trebuie doar să introduceți următoarele informații:

1) Character Name

2) Parola

3) E-mail

Inregistrare Gallendor Battlegrounds va fi completat prin apăsarea butonului corespunzător, și va deveni un locuitor din lume crudă, care va cuceri prin talentul său și viclean.

Joc online Gallendor Battlegrounds - o modalitate de a demonstra gândire strategică și economică, curajul si rezistenta lui, o șansă de a se ridica deasupra celorlalți jucători, dovedind adversarii săi care le-au venit aici pentru nimic. Veți juca Gallendor Battlegrounds prin diferite teste. Regie armate vaste, va lua parte la lupte epice. Este posibil ca în timp, ați creat un imperiu renumit pentru puterea și inaccesibilitatea lui. Principal consolidarea fiabil Castle - o clădire care este sanctuarul principal.

Propria ta decontare va necesita o mulțime de efort de la începutul unității, și în viitor, în gestionarea. Dar odată ce începi să joci Gallendor Battlegrounds, aceasta deja a declarat public că dificultățile nu se tem. Astfel încât să fie gata pentru a lupta cu monștrii, apăra împotriva dușmanilor, de resurse miniere, construi, administra bunurile lor și de a distruge alte persoane, face atacuri surpriza. Dar amintiți-vă, aveți posibilitatea să programați un raid doar atunci când crezi că dezvoltarea de adversari oraș mai lent decât tine.

Pentru a juca acest joc on-line Gallendor Battlegrounds, merge mai departe, va necesita resurse. Vi se oferă resursele monetare și materiale și umane.

Fără resurse bănești și materiale este imposibil de a dezvolta industria. Aproape toate activitățile necesită investiții de anumite resurse. De exemplu, fără materialele de construcție care nu au construit nici o Construct neînarmat soldații dumneavoastră nu a intrat în luptă, și de lipsa de hrană și apă, la toate ar putea încheia cu rezultatul tragic (extincție în masă a populației). De asemenea, tineti cont de faptul că localizarea resurselor, transportul, depinde prea mult.

Resurse umane - oameni care locuiesc în țara ta. Ei destinat artiștilor interpreți sau executanți de urmat ordinele. În detrimentul oamenilor alimentată de trezorerie ta, efectuat diverse locuri de muncă (de exemplu, construcții), sunt în armată. Fără sectii dedicate voi, oameni buni nu se poate atinge succesul, deoarece acestea sunt asistenți să pună în aplicare planurile tale. Furniza poporul tău, cu toată grija necesară și. Numai în acest fel veți evita nemulțumirea publică și pentru a realiza partea lor de muncă eficiente. Este necesar nu numai pentru a monitoriza aprovizionarea cu alimente, dar, de asemenea, organizarea de pricepere activități recreative. De exemplu, este posibil, după o luptă istovitoare de a conduce oamenii la vânătoare. Nu fără divertisment construit și structuri religioase în cetatea ta. Ca un maestru înțelept și lider corect, vă puteți bucura de respectul oamenilor, astfel încât pentru a juca jocul on-line Gallendor Battlegrounds va fi mult mai ușor.

Gallendor Battlegrounds joc online necesită o monitorizare constantă a unui număr de indicatori. Acest lucru este, în primul rând, nivelurile crescute de unități de luptă, care dau încredere în luptă brutală. În al doilea rând, dezvoltarea activității științifice în laboratoarele de jurisdicție. Nu vrei pentru a permite o înapoiere tehnologică? Prevenirea rata de creștere a treia, creșterea mortalității. După cum sa menționat deja, de la resurse umane de mult depinde. Dar nu numai de la sine, dar, de asemenea, desigur, numărul lor. Și dacă oamenii vor muri în masă, atunci cu siguranță nu va sdobrovat! În al patrulea rând, formarea și perfecționarea de trupe diferite specii. Dacă sunteți arcași, infanterie, cavalerie și magicieni - aceasta este cheia succesului în război. După o luptă în care sprijină și se completează reciproc.

Gallendor Battlegrounds joc on-line este structurat pe nivele. Noii jucători sunt încurajați să urmeze nivelul de pregătire pentru a înțelege jocul, să înțeleagă esența ei. Pe măsură ce nivelul de îmbunătățiri sunt disponibile în toate zonele. Veți fi capabil de a îmbunătăți industria, extinde dreptul de proprietate, ajunge la înălțimi în știință și mai mult. Acum, să nu se relaxeze! Jucătorii de pe cealaltă parte a ecranului este, de asemenea, în creștere și în curs de dezvoltare, care prezintă o amenințare imediată pentru tine. Fiți pregătit pentru a respinge atacul în orice moment!

Nu mă îndoiesc că câștiga Gallendor Battlegrounds lume, veți obține plăcerea maximă! Nu fi puse în afara de complexitatea aparentă, pentru că și la fel a venit aici pentru a fi depășite. Bucurați-vă de atmosfera asurzitoare clopote lyazganya lame țipetele de soldați răniți și strigăte puternice comandanți. Grafică frumoasă sublinia frumusetea de castele medievale și cavaleri impunătoare stau în fața voastră, ca și cum în viață.

Putem dori numai că de la voi, dragi jucători, nu întoarce noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more