Marcaje

gamedec

Nume alternative:

Gamedec este un joc de rol izometric incredibil de interesant. Grafica frumoasă în stilul cyberpunk va mulțumi jucătorii, muzica este bine aleasă, iar vocea personajelor este de înaltă calitate.

În acest joc vei deveni un detectiv care investighează crimele din lumile virtuale.

Imediat după ce vei începe, vei fi învățat regulile jocului într-un mod atât de subtil încât nici nu vei observa că a fost un tutorial.

Nu vei vedea modul obișnuit de a investiga criminalitatea cibernetică, aici vei călători literalmente prin lumi virtuale sub masca unui detectiv carismatic și vei căuta autorii atrocităților.

Evenimente au loc la Varșovia în secolul al 22-lea. În acel moment, lumea virtuală sau cea reală nu este mult diferită și de aceea era nevoie de detectivii organizației Gamedek, pentru că toate viciile umanității din realitate s-au scurs în lumile virtuale. Sunteți unul dintre detectivii ale căror atribuții sunt menținerea ordinii și găsirea vinovaților.

În acest joc, personajul tău nu va avea o viață plictisitoare:

  • Investigarea infractiunilor
  • Explorați lumi virtuale
  • Ia decizii care vor determina cine va fi personajul tău
  • Îmbunătățiți abilitățile la alegere

Puteți juca așa cum doriți aici, jocul va lua orice decizie pe care o luați și va modela caracterul personajului în funcție de acțiunile dvs. Acest joc este similar cu jocurile de cărți de masă.

Modul în care faci personajul principal determină atitudinea celor din jur. Veți întâlni mulți locuitori, unii dintre ei vă vor fi ostili, alții sunt prietenoși și depinde de caracterul eroului.

Crimele din lumile virtuale nu sunt mai puțin decât în cele reale și toate necesită o abordare diferită. Rezolvă problemele în stilul tău unic și dezvoltă doar acele abilități care se potrivesc preferințelor tale.

O mulțime de peisaje cyberpunk frumoase vă așteaptă în joc. Atmosfera este incredibilă și te poți bucura de fiecare clipă. Protagonistul este foarte carismatic și amintește oarecum de legendarii detectivi ai secolului al XIX-lea.

Majoritatea cazurilor sunt puzzle-uri destul de complexe în care va trebui să folosiți observația, ingeniozitatea și deducția pentru a găsi vinovații. Uneori lucrurile pot fi foarte complicate, dar cu siguranță vei putea să-ți dai seama, pentru că nu iau pe oricine ca detectivi în Gamedeck.

Puteți interacționa cu toată lumea. NPC-urile pot comunica cu tine pentru a-ți oferi indicii valoroase sau pentru a te îndruma în direcția corectă a investigației.

În primul rând, iubitorilor de ghicitori și puzzle-uri care doresc să fie pe paginile detectivului lor preferat vor dori să joace Gamedec.

Ceea ce îi lipsește jocului este acțiunea. Fără lupte și urmăriri, doar activitate mentală fără grabă. Prin urmare, dacă vă plac jocurile cu ritm rapid, atunci poate ar trebui să jucați altceva, sau să încercați acest joc și poate veți descoperi un nou gen.

Descărcare gratuită de Gamedec pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți achiziționa jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial.

Instalează jocul acum și încearcă-te ca Sherlock Holmes chiar și în lumea virtuală!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more