Marcaje

Gameglobe

Nume alternative: Gameglobe

Game Gameglobe este un amestec de genuri de actiune, aventura, TPS, Quest, Racing. Însă, în esență, jocul Gameglobe este un editor uriaș, cu un set mare de instrumente diferite, astfel încât fiecare să-și poată realiza ideile, să puteți crea și imediat după crearea jocului în creația dvs., să vă realizați ideile, acest lucru vă stimulează acest joc. Puteți juca jocul online Gameglobal absolut gratuit, deoarece a fost creat în modul F2P (FreetoPlay).

Pentru a începe în Gameglobalplay trebuie să aveți un computer cu aceste cerințe de sistem:

 • procesor CeleronDual-Core 1. 6GHz sau mai mare;
 • placă video gef sau 8800 GS sau mai mare;
 • RAM 1 GB sau mai mult;
 • sistem de operare WindowsXP sau versiuni ulterioare;
 • placi pe un hard disk de cel puțin 2 GB,
 • DirectXDX 9;
 • conexiune la internet; Tastatura
 • ;
 • mysh.

Dacă calculatorul dvs. are aceste caracteristici, atunci următorul pas va fi înregistrarea Gameglobe:

  1. Accesați site-ul ig2 Gameglobe;
  2. În partea dreaptă sus din coloana , introduceți numele dvs. de redare,
  3. de o parolă și o rețineți,
  4. Introduceți și adresa dvs. de e-mail;
  5. acceptă acordurile privind drepturile de autor făcând clic pe marcajul de selectare;
  6. apăsați butonul verde mare sub Signup;
  7. urmați instrucțiunile și descărcați clientul de joc;
  8. Introduceți detaliile și începeți aventurile pe care le creați.

Pentru a crea lumea ta, jocul tău cu câmpurile și natura frumoasă, ți se oferă un set uriaș de instrumente pentru crearea de păduri, drumuri, cascade, peșteri, obstacole, deșerturi, pajiști acoperite de zăpadă și mult mai mult așteptări ale imaginației tale. Creați scripturi, scrieți povestiri, faceți un caracter de neuitat și împărțiți-le cu alți oameni. Fiecare dintre noi a visat întotdeauna să creeze propriul nostru joc, asta este sigur, iar acest lucru a devenit posibil cu jocul Gameglobe.

Crearea unei lumi în care poți să-ți conduci singur personajul. Să ne dăm seama cum să vă controlați eroul. Este foarte simplu să navigați în jurul lumii utilizând butoanele familiare W S A D (sus, spate, stânga, dreapta) pentru a vă deplasa lateral cu tastele Q E. Pentru a sari, utilizați bara de spațiu sau butonul drept al mouse-ului. Butonul din stânga servește pentru lovirea și interacțiunea cu obiecte din mediul înconjurător, prindeți și frânghia, puteți roti cheile de mișcare și R F pentru a urca în sus sau a merge în jos.

În joc Gameglobe există vehicule, cum ar fi: SUV, sanie, camion și snowboard. Gestionarea acestora nu este dificilă. Pentru a intra în mașină, apăsați butonul stâng al mouse-ului până la ea, pentru mișcare folosim tastele W S A D. Frâna de mână din joc este atașată butonului pentru a ieși din vehicul. Folosiți butonul TAB pentru a accelera, apăsați pe W și S pentru a frâna. Gestionarea tuturor mijloacelor de transport este obișnuită, astfel încât să puteți da seama cum să conduceți un snowboard, camion și sanie.

Că vizitați site-ul, înregistrați-vă și creați un joc, o capodoperă, o aventură, lumea ta cu personaje uimitoare, răufăcători. Jucând Gameglobe pentru gratuit vă oferă o șansă de a vă crea jocul și a le distribui prietenilor și comunității Gameglobe. Fii unic și fa ce ai vrut de mult timp. Aici vă așteaptă!

 

Gameglobe de înregistrare on-line