Marcaje

Wars Ganja

Nume alternative: Wars Ganja

GanjaWars jocuri online - browser gratuit strategie bazată pe rol-playing categorie RPG. Copie virtuala a lumii gangster dezvoltat de OOO "MediaSite." În ciuda GanjaWars titlu democrației on-line nu aprobă droguri ilegale și încurajează oamenii să le folosească. În 2003, joc on-line a luat o poziție de lider în plasă, și de atunci ratingul său nu este în scădere. Toate aceste datorită originalitatea proiectului, care este capabil să intereseze multi jucatori. Murdar lume, brutal de crimă faci un participant in impuscaturi sângeroase și confruntări mafiote. GanjaWars joc online - aceasta este o oportunitate unică de a realiza capacitățile lor strategice, pentru a arăta tot curajul și priceperea de a demonstra abilitățile de luptă. Venit în această lume josnic să supraviețuiască în ea și a ajuta la stabilirea GanjaWars înregistrare. Acest joc este disponibil pentru aproape toată lumea, datorită cerințelor de sistem modest:

1) Sistem de operare Windows 2000, XP, Vista

2) Procesor Intel Pentium I 200MHz

3) de memorie de 32 MB

4) au o placa video nu este necesar

5) conexiune la internet

Pentru a începe GanjaWars a juca, nu este nevoie pentru a descărca și instala clientul jocului. Alăturați-vă în joc GanjaWars - este doar completarea formularului de înregistrare. Trebuie să introduceți următoarele informații:

1) Denumirea personaj din joc

2) Bărbat sau femeie sex

3) a crea o parolă (confirmat prin re-introducerea)

4) Număr de imagini pictate de un designer profesionist

Inregistrare GanjaWars după introducerea datelor necesare oferă chiar și alege arma pe care doriți pentru a începe jocul. Caracterizarea propus puteți citi în aceeași fereastră. Deci, aveți posibilitatea să luați două sau Makarov pistol sau o pușcă Kalashnikov, pusca cu luneta, sau "Mini-Dragunov" sau Winchester 1200 pusca. Definește grabă, și înainte - arunca cu capul înainte în evenimentele furios gandzhubasovskih războaie.

Sistem PvP constă din următoarele lupte:

- Lupta Text

- Lupta grafic

- Quest War

Text lupta cea mai ușoară și de scurtă durată. Fluxului de trafic pe Internet este destul de mic. Tactici de aplicare de aici este aproape imposibil.

În luptă grafic ar putea fi deja pe ecran pentru a viziona de jucatori. Grafica promovează o percepție realistă a lupta, și de text grafic atât de mult mai interesant luptă. Ai posibilitatea de a realiza planurile lor strategice. Lupta obstacole complicate, dar sunt, de asemenea, disponibile în diverse adăposturi.

Razboaie Quest au luptat pe o insulă care este sub protecția de dușmani. Dar, dacă vă decideți să se alăture luptei și a ieșit din ea un câștigător, obiecte de valoare și un nou nivel de a deveni recompensa legitim.

În acest joc joc GanjaWars on-line, pot lua parte la astfel de grupuri de luptă lupte ca un singur adversar (alege singur), duel (optiune - interzicerea Dodge), frecvente (până la 30 de membri), strada (obiectiv - pus mâna pe bani, experiență și puncte de calificare), atacul de pe proprietatea (două sindicate împotriva celuilalt).

Desigur, GanjaWars joc neînarmați imposibil. Alegerea de aici este destul de mare:

- Gun

- Puști cu lunetă

- Automatic

- Pistoale

- Puști

- Grenade

Face o mulțime de focuri de arma. Din cauza de acest lucru de câteva gloanțe toate exact chiar provoca daune la inamic a plecat.

Sniper pușcă poate trage din nou, dar destul de puternic. Avantajul acestei arme este abilitatea de a trage de la distanță și penetra armura.

Automată este o încrucișare între o mitralieră și o pușcă cu lunetă. De asemenea armă destul de eficient.

Pistols poate deveni putere de distrugere în mâinile potrivite. Mai ales pentru că în fiecare mână, puteți lua un pistol pentru a le folosi simultan.

Puști avea chiar și o serie de mici, dar sunt indispensabile în corp la corp.

Grenade folosit, de asemenea, de aproape, dar la un shot hit-uri mai multe dușmani.

În plus față de arme, GanjaWars joc online oferă jucătorilor poseda obiecte de comunicare moderne și mijloace de transport. Acest lucru poate fi un telefon mobil, masina, barca și mai mult. Aceste lucruri crește caracteristicile de luptă ale personajului.

Desigur, nimic din ce nu primesc nimic, la toate. Prin urmare, în scopul de a valorifica pe cele necesare și muniție decente Aranjați la locul de muncă, sau du-te comercial. Componenta economică a jocului implică diferite tipuri de proprietăți. Aceste obiecte servi ca industria minieră, de prelucrare și de producție. Pentru a începe să acumuleze ceva capital, ar trebui să lucreze în minele, fabricile sau terminalele de tranzacționare. Munca ta va fi plătit pe oră. Există o șansă ca otpahat put, puteți cumpăra propriul risc. Straduiti-va pentru a stabili lor de afaceri pentru a obține putere și influență în lumea interlopă.

A juca acest joc GanjaWars online veti, se deplasează prin niveluri. La început, șansele de a pur și simplu minim. De exemplu, din cele trei tipuri de lupte, puteți utiliza numai text. Până la nivelul 5 are o mică selecție de locații pe care îl lucrează pe o mină de uraniu, și acest loc de muncă de lucru, veți vedea, nu este ușor. Dar cu creșterea nivelului se schimbă radical. Noi perspective. Deja de caracterul nivel al 10-lea drept schimba calitativ. Astfel încât să puteți, de exemplu, sunt acum se alege care lupta pentru a participa. La urma urmei, acestea vor deveni disponibile. De asemenea, este posibil să se alăture unui sindicat.

Pentru a începe să joci chiar acum și asigurați-vă că GanjaWars - un joc decent pentru cei puternici, inteligente, bold, de ieșire care nu se sperie dificultăți. Bucurați-vă și să fie mândri de realizările lor! Hai noroc nu se întoarcă de la tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more