Marcaje

Gargonia

Nume alternative: Gargon

Joc online Gargon - gratuit și browser-based, ocazional aglomerat, ceea ce face întregul proces de jocuri de noroc este mult simplificată. În scopul de a începe dezvoltarea sa, nu trebuie să descărcați și să instalați nimic. Tot ce este necesar - du-te la browser-ul dvs. și du-te pas de înregistrare Gargonia.

Alăturați-vă în joc Gargonia la prima etapă oferă un viitor jucător determina imediat ce parte el preferă confruntare se clasifica - la Gargonitam sau pușcașii marini. Și dacă faceți clic pe logo-ul taberei (sau link-ul cu numele de sub ea), care este mai mic decât numărul de înregistrat, veți primi un bonus pentru susținerea echilibrului. Apoi, când ați început deja să Gargonia on-line, puteți schimba mereu tabăra. Determina alegerea, va, ca de obicei, specifica adresa dvs. de e-mail, în care nume va juca și în ce parola - intra in joc. Gargonia înregistra aici ușor și standard.

Gargonia unic de joc online, care oferă continuitate de joc, prin "autonomia" de acțiuni cu caracter tău. Asta este, dacă aveți nevoie pentru a sau ieși din joc, sau opriți computerul, personajul tău nu mai este implicat în afacerile încredințate. Puteți trimite-l la locul de muncă, și apoi revenind la joc, te culci pentru salariul ei.

Joc Gargon are unitatile sale monetare - câteva jetoane, pe care le puteți obține un lucru, bate inamicul sau constatare în inteligență. Pentru bani reali îmbogăți token-uri nu va funcționa - e doar în joc moneda Gargonia. Juca fără ele, cu toate acestea, va fi dificil, pentru că acești bani va permite jucătorilor să cumpere diverse lucruri pentru a îmbunătăți casa, sau alianță dumneavoastră de a îmbunătăți performanța.

Apropo, cu privire la caracteristicile. Durabilitatea este responsabil pentru reducerea leziunii luate. Putere - pentru forța de impact, atunci când ataca în luptă. Mobilitate - pentru sustragerea de atacuri inamice. Alimente - pentru vitalitate. Intelligence - pentru lovituri critice (cele care cauzeaza cele mai multe daune) în timpul luptei. Glory - pentru poziția în clasamentul de jucători. Gargonia joc on-line vă garantează un progres constant datorită producția continuă a experienței afecta nivelul de joc.

Când începi să joci jocul online Gargonia, voi afla că puteți construi nu numai, ci, de asemenea, pentru a îmbunătăți casele lor. Supa:

• Casa - cu fiecare nou nivel al clădirii adaugă un slot suplimentar pentru lucruri;

• furie Shield - este util pentru a ataca inamicul, deoarece sporește rezistența;

• simbol furie - creșterea capacității de atac;

• piept - păstra jetoanele dvs. este disponibilitatea de inamicului

• scut de onoare - va crește puterea de apărare;

• simbol de onoare - creșterea capacității de apărare;

• insigne copac - dacă aveți un al patrulea nivel și mai sus, acesta va fi pentru tine o sursă stabilă de venit;

• cale - ajuta în găsirea adversarii adecvate;

• gard - puterea de jucător în atac va crește cantitatea de nivelul de admisie.

Joaca Gargonia joc online - să fie în mijlocul confruntării dintre cele două tabere - ". Marine" "Gargonitov" și United în grupuri sau alianțe, eroii de joc pot merge la război și de a face alianțe, în timp ce angajate în construcția de locuințe, precum și dezvoltarea de cetati lor.

Deci, Gargonia joc online, care vă va aduce o sută la sută de distracție, pentru că vă așteptați și personaje elegante și bessmetnoe serie de quest-uri și sistem de luptă de divertisment ... nu conta. Să fie îndrăzneț, și știu din experiență întregii domeniul de aplicare joc de aventură avute în vedere, proiectat cu umor si spirit. Du-te și începeți să jucați Gargonia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more