Marcaje

Gatling Gears

Nume alternative: Gatling Gears

Cerințe de sistem:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Spatiu pe disc: 2 GB

Gatling Gears - shooter arcade, care este situat într-o lume creată de către toate canoanele de stil steampunk. Această acțiune este inclus în întregime într-un joc de coajă, condus de timpul de reacție, precizia de jucător și calibru de arma ta. Gatling Gears joc spune povestea de modul în care rar ca un imperiu imens vrea să pună mâna pe toate de resurse abundente din lume, prin orice mijloace și metode, nu disprețuind toată lumea uciderea care îndrăznește să arate rezistenta. Dar în univers Gitling viteze imposibilă fără acte de eroism și nu a fost o persoană care a decis să conteste imperiului însetat de sânge. La cârma lui luptă robot de mers pe jos protagonist pe nume Max Brawley îndrăznește opri înaintarea invadatorilor.

Gameplay

Gatling Gears, care va trebui să joace rapid și precis, este format din mai multe straturi, și fiecare dintre ei va trebui să se aștepte o gramada mare de inamici. Fiecare dintre cele cinci misiuni capitolele Gatling Gears este doar plin de dușmani și ele trebuie să fie distruse la un om, altfel nu va fi capabil de a trece mai departe. Vom cere barăci răspândite, aduce în jos un turn de apă, sau arunca în aer aerodromul, dar vom cere mereu de ceva pentru a sparge, arunca în aer și să distrugă. Gatling Gears joc diferă de o mare varietate de scopuri, atunci ne vom întâlni și lansatoare de grenade, și bombardiere grele, și trenuri, toate din care va fi completată de câmpuri minate, excavatoare, aruncat bușteni mari, și clasice ale genului - o foarte mare, care ocupă jumătate din șefii de localizare la sfârșitul fiecărui nivelurilor. Gatling Gears, juca că putem doar posibilități limitate de blana - pulamety, bazooka, aruncător de grenade și de calificare special ca un val special explozie care distruge totul în jur. Wave, o armă foarte puternică, și, prin urmare, este disponibilă doar o dată pe misiune.

Îmbunătățiri

În oricare dintre locațiile Gatling Gears împrăștiate lingouri de aur, care sunt în valoare de a colecta cu cea mai mare grijă. A câștigat bani, astfel încât să puteți petrece în magazin, accesibil înainte de fiecare nivel. Element în acest magazin este de performanță tot mai mare de arme sau blană armurii tale. Dar asta nu e tot, inamici Invinsi va da tu special bonusuri-nuci, pentru care toate în același magazin, puteți cumpăra o îmbunătățire specială de finisare pentru blana. Bine ca nucile pot cumpăra animal mână de carne tocată pentru tine de-a lungul nivele de joc. Dinamic și plin de joc unitate are un mod co-op de joc, atunci când poți să te joci misiunea va avea loc în al doilea jucător al companiei, în cazul în care jocul va fi un nou personaj - o nepoata de Max, care este, de asemenea, un virtuoz se va ocupa sa-robot lupta de mers pe jos. Toate avantajele de joc completează performanță vizuală aproape perfect, în cazul în care imaginea bogat și plin de culoare este flash-uri constante de explozii și vâjâit trecut cochilii protagonistul de diferite dimensiuni și calibre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more