Marcaje

Genshin Impact

Nume alternative:

Genshin Impact este un joc de aventură RPG în lume deschisă. Veți fi mulțumit de o grafică foarte frumoasă în stil de desene animate. Muzica din joc este plăcută, iar vocea este realizată de actori profesioniști.

Înainte de a începe, trebuie să creați un personaj alegându-i aspectul și venind cu un nume. În plus, după un antrenament scurt, dar ușor de înțeles, intri în joc.

Jocul are totul pentru succes și este foarte apreciat de milioane de jucători din întreaga lume.

  • Explorați și explorați o lume uriașă deschisă
  • Luptă cu inamicii și distruge șefii
  • Aduna materiale pentru a crea arme și echipamente noi
  • Câștigă experiență și îmbunătățește abilitățile de luptă ale personajului tău în funcție de stilul tău de joc
  • Povestea completă și misiuni secundare pentru a obține și mai multă experiență
  • Conversați cu alți jucători și fă-ți noi prieteni printre ei

Jocul evoluează constant și se îmbunătățește. Nu te vei sătura niciodată să joci Genshin Impact datorită faptului că dezvoltatorii lucrează în fiecare zi de mai bine de un an.

Sistemul de luptă este destul de complex. Nu te grăbi, experimentează folosind diferite tactici pentru a-ți găsi propriul stil unic de luptă.

Combinați diferite elemente de luptă pentru a crea noi tipuri de distrugere, cum ar fi atacarea inamicilor cu abur folosind abilitățile Hydro și Pyro.

Deși ocupația principală din joc este lupta, nici călătoriile în sine nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Lumea din joc este frumoasă. Jocul are loc pe un continent numit Teyvat, acest pământ este împărțit în șapte regate. De fiecare dată când vezi un peisaj de o frumusețe incredibilă, se pare că nu poate fi mai bine, dar apoi vezi o nouă capodoperă și mai frumoasă.

Puteți călători prin lumea vastă a jocului în diverse moduri, nu este necesar să călătoriți tot drumul pe propriile tale picioare, aripile sunt foarte potrivite pentru asta. Este imposibil să decolezi de pe o suprafață plană, dar după ce ai urcat un deal, poți apoi să planifici pentru o lungă perioadă de timp, depășind o distanță lungă și admirând frumusețea lumii din jurul tău de la înălțimea zborului.

Un joc cu adevărat multi-platformă, acesta este motivul unui număr atât de mare de jucători, deoarece aproape orice dispozitiv este potrivit pentru joc.

Pe lângă lumea de la sol, există și temnițe vaste în care ar fi periculos să cobori singur. Adună o echipă puternică cu prietenii tăi și niciun monstru din temnițe nu va putea face față cu tine.

Intră în joc mai des și vei primi cadouri zilnice și săptămânale pentru autentificare.

În fiecare lună, jocul primește actualizări cu noi teritorii, eroi și echipamente. De sărbători se organizează concursuri distractive cu cadouri generoase.

Magazinul din joc vă poate oferi decorațiuni, materiale și cărți de eroi pentru bani reali sau monedă în joc. Sortimentul din acesta este actualizat în mod regulat. Destul de des există promoții și reduceri.

Puteți descărca gratuit

Genshin Impact pe PC de pe site-ul dezvoltatorilor dacă urmați linkul de pe această pagină.

Instalează jocul și scufundă-te într-o lume fantastică incredibilă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more