Marcaje

German Truck Simulator

Nume alternative: German Truck Simulator

Joc Germană Truck Simulator este un joc de calculator unic de acest gen, deoarece este dedicat munca grea de camionagii. Acest joc este conceput în simulator gen.

Online joc Germană Truck Simulator, puteți descărca site-ul oficial al jocului, sau a comanda o versiune digitală a jocului (de pe disc).

Descarca joc Germană Truck Simulator, puteți torrent dosar în cazul în care pe acest site sunt furnizate de această caracteristică. Pe site-ul oficial al jocului, de asemenea, descărca Germană Truck Simulator gratuit imposibil. Ei trebuie să pre-comanda și cumpăra.

Înainte de a începe să joci în Germană Truck Simulator vedea dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele de sistem pentru joc:

1) 2,4 GHz - Procesor.

2) 1 GB - RAM.

3) 1 GB - HDD.

În calculator joc Germană Truck Simulator va juca, începând cu șoferii de camioane cariera convenționale. Pentru a cumpăra propria vagon aveți nevoie pentru a câștiga bani. Dar acest lucru nu este sfârșitul de obiectivul dvs., va trebui să achiziționeze mai multe camioane, extinderea exploatațiile lor.

Apoi, va trebui să angajeze șoferi și cumpere garaje pentru autoturisme. O să le cumpere peste tot în Germania. De care aveți nevoie pentru a crea imperiul logic unic.

Pentru a facilita achiziția dvs., atenția va fi acordată o hartă exactă a Germaniei și optsprezece ei cele mai mari orașe.

Jocul Germană Truck Simulator prezent dezvoltat modul de carieră și de sistem economic îmbunătățit.

Ai nevoie de a fi în joc Germană Truck Simulator, nu numai pentru a extinde flota, dar ai grija de el. Actualizați camioane de la nivelul maxim pe care le aduce mai multe venituri.

Pentru că poți să te joci în limba rusă, va trebui să joace în continuare germană Simulator Track crack, și apoi instalați-l.

Deci, aceasta se dezvolta strategia sa de unic economic, care vă va aduce profit. Angaja cei mai buni muncitori și cumpere numai camioane de calitate, în ciuda faptului că acestea pot fi îmbunătățite. Extindă exploatațiile lor prin cumpărarea de sucursale în diferite părți ale Germaniei.

Munca ta se va deplasa numai între orașele din Germania. Încărcare, valoarea și districtul vor alege să te trimită.

Tu ar trebui să urmeze în mod necesar statutul de transportul lor, să acorde o atenție la cantitatea de combustibil din mașini.

Joc germană Track Simulator nu răspândit în întreaga lume, și doar în câteva țări: Germania, Austria, Rusia, Marea Britanie, Polonia, Spania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Franța și Scandinavia.

A explora toate camionagiu condiții profesie cu jocul Germană Truck Simulator. Evaluați acest simulator neobișnuit, e caracteristici și beneficii.

Deveniți un șofer de camion reală, care a avut puterea de a administra imperiul lor: de a se angaja în transportul de distribuție, garaje comerciale și camioane, precum și selecția de personal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more