Marcaje

Gladiators

Nume alternative: Gladiators

Joc online Gladiators este un joc de browser gratuit multiplayer cu elemente de RPG, care este stabilit în Roma antică. Gladiatori poate juca pe orice PC sau laptop, în orice moment. Gladiatori înregistrare standard în joc va dura câteva minute. Te duci la site-ul Gladiatori joc on-line, alegeți fila pentru a juca și de a merge la Gladiators de înregistrare. Completeze un chestionar în care sunt necesare pentru înregistrare domenii sunt numele de utilizator, e-mail, sex, jocuri de limbaj, țara de reședință și parola. După familiarizarea cu regulile de joc faceți clic pe butonul pentru a înregistra. Acum joacă gladiatori, înregistrarea este finalizată. Verificarea în Gladiators on-line, în calitate de proprietar al unei școli de gladiatori, de cumpărare și de formare sclavi. Veți participa la diverse turnee, unde gladiatori profesionale câștiga sau mor cu demnitate, lăudându-te.

Gladiatori joc online vă oferă posibilitatea de a privi la gladiatorii. În acest joc vă puteți construi clădiri, pentru aur și cumpărarea de mai multe gladiatori. Banii pot fi cheltuiți nu numai pe gladiatori, dar, de asemenea, pe brațele lor. Gladiatori nevoie de a angaja medici și profesori. Fiecare dintre soldații are avantajele și dezavantajele de a studia pe care poți să-l un erou adevărat face sale. Joaca jocul Gladiators online, interesant deoarece turnee au loc în fiecare zi, și pentru a le câștiga veți obține bani și premii. Jocul este destul de dinamic și interesant. Nume gladiatori luptă pe drumul și tipul de arma lor, în cele mai multe cazuri au o linie completă de date istorice care indică o abordare serioasă pentru dezvoltatorii de jocuri Gladiatori on-line.

În Gladiatori joc sunt zece tipuri de gladiatori, fiecare dintre care este cât mai aproape de realitățile timpului. Aici puteti gasi Gladiator cu ceapa si tridentul, calul sau carul, spadasin sau Spearman.

În Gladiatori interesant pentru a juca, deoarece jocul permite lupta dintre cele două școli de pe trei tipuri de arene:

• meci (un războinic din fiecare școală)

• luptă (de până la șapte gladiatori din fiecare școală)

• lupta pentru supraviețuire (unul de la fiecare școală gladiator, locul ratat vine un nou gladiator. Bătălia continuă, atâta timp cât una dintre părți nu se termina gladiatori)

Joc Gladiators online pot lupta, de asemenea, pentru provincia de Roma antică, gestiona și economie din Ludus lui (a construi rețele de clădiri, venituri), de a organiza turnee bresle, cumpara posta Senatului și alte beneficii. Puteți destul de bine pentru a dezvolta afacerea lor. Grafică și funcționalitate de jocuri online Gladiatori excelente, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Juca jocul online Gladiatori va fi interesant pentru toți fanii de jocuri online, precum si admiratori de atmosfera de lupte înverșunate de gladiatori. Gladiators online joc bine gândit și interesant în natură. Gladiatori on-line vă va permite pentru a reveni la epoca de antichitate și să se bucure pe deplin atmosfera. Dacă vrei să te simți ca un patrician roman, apoi grăbește să se înregistreze!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more