Marcaje

Gladiatori din lume

Nume alternative: Lume Gladiators

Istorice multiplayer online role-playing gladiatori Lumea vă oferă posibilitatea de a experimenta pentru tine ceea ce a fi pe scena într-o bătălie de moarte atunci când în joc este nu numai reputația, dar, de asemenea, durata de viață, în general, și modul obișnuit gladiator reuși în această realitate complexă și de multe ori nedrept . Obiectivul principal al player - promovat la statutul de imperiu războinic. În joc lumea de gladiatori echilibru fin on-line este menținută în programul - o combinație de succes de elemente de 2D și 3D de animație, bun în termeni de culori uzabilitate, interfață accesibilă și imagini interesante. Pe scurt, pentru "folie", dezvoltatorii au încercat cele mai bune lor. Dar în lumea de gladiatori și ar trebui să joace din cauza "umplutura", precum și. E aici, la - poveste bogat, mecanica de joc originale și sistem de luptă, capacitatea de a dezvolta un personaj în mai multe moduri și toate acestea cu umor și mod tematice (istorice).

În ceea ce privește cerințele de sistem ale jocului în ceea ce privește configurația dorită, cum ar fi pe site-ul lor oficial a declarat. A indicat doar că a juca jocul online gladiatori Mondiale browser-ul preferat Google Chrome, și pe un PC trebuie să aveți versiune Adobe Flash Player 9 sau mai mare, deoarece.

Alăturați-vă în joc World of gladiatori - un alt dezvoltatorii originale cu cip. A crea contul dvs. devine un fel de dialog între tine și cronicar Oliem. În conformitate cu recomandările bătrânul le introduceți numele de utilizator pentru personajul tău și să specificați sex acestuia, apoi parola, adresa de e-mail box, Skype și ICQ. Și, în sfârșit, să accepte regulile de joc din lume și înregistrare online gladiator este aproape finalizată. Ulterior trimite Oliy oaspetele său la fierar, fierar la liderul de lumina pe care Dumnezeu Side Helios, ci pentru că veți obține pentru a stăpânul lumii interlope din morți la Hades. Fiecare dintre ei va vor intampina si da un element de muniție - casca mizerabil, scut și sabie mizerabil mizerabil - aceasta este ceea ce vei juca în primele gladiatori Mondiale. Muniție numit murdar nu minte (deși nu fără ea), ci de un fel de ierarhie, care este scris pentru arme și echipamente. Arme gri mizerabil - este pentru incepatori pentru jucătorii mai experimentați concepute arme violet falsificate de către Hefaistos, și de arme high-end - rosu - aceasta este marea legionarii romani dobândi trupe.

Deci, după acest proces îndelungat de comunicare, alegere și inițierea în nuanțele de joc, care este "gladiatori înregistrare lume", veți găsi în cele din urmă te în inima Romei, și vă confruntați cu o alegere pe care parte să se ridice - să se alăture armata luminos al lui Dumnezeu Helios, sau alege partea întunecată. Cei care și alții au avantajele lor proprii, războinici puternice ale întunericului în atac, și războinicii armura uzură Lumina și arme de rai metal foarte rezistent, au cavalerie și performanțe bune.

În brațele ierarhiei, jocul oferă lumea on-line de gladiatori și de carieră gladiatori - cinci stări de dezvoltare a caracterului: un gladiator, Gladiator recunoscut, locuitorii libere de la Roma, politician și mare războinic al Imperiului. Fiecare stare se acordă pentru anumite realizări, dar după cum știți, cel mai demn.

Dar, pentru a juca jocul on-line Lumea gladiatori posibil, fără a recurge la luptele militare sau politice. Angajeze într-o misiune, care va aduce bani și experiență, ei învață despre lume - pentru tine pentru a crea o mare varietate de locuri și tot felul de boti. Face prieteni și de a crea clanuri, face dușmani și se potrivește toate victoriile și realizările lor, într-un jurnal personal.

Pe scurt, lumea de gladiatori de joc on-line în cazul în care există mai multe oportunități pentru punerea în aplicare a caracterului. În acest caz, toate evenimentele de joc să apară pe un fundal de peisaje istorice în atmosfera plină de culoare a Romei antice. Alăturați-vă acestui joc fascinant și a pus puternic Roma "la genunchi."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more