Marcaje

Gladiatus

Nume alternative: Gladiatus

Gladiatus on-line - este un joc multiplayer online, browser-ul în care veți găsi o mulțime de pericole și mistere. Este - Marele Imperiu Roman, și dacă vă simțiți Gladiator, în timp ce joc online Gladiatus vă oferi o mulțime de distracție!

Joc online Gladiatus în general gratuit, dar dacă doriți, puteți cumpăra un cont premium, astfel încât să reducă semnificativ timpul și tot felul de expediții ușura viața eroului său. Jocul este disponibil în orice browser!

Pentru a intra în joc aveți nevoie de Inregistrare Gladiatus: pe pagina principală, în câmpurile corespunzătoare a alege un server de jocuri (e), introduceți numele dvs., adresa de e-mail, parola și accepta acordul de regulile jocului. Faceți clic pe "Înregistrare" și la acest joc Gladiatus capete de înregistrare și de a merge la o nouă pagină în cazul în care aveți de a alege sexul de eroul tău. Mai mult, vă sunt încurajate pentru a dota eroul tău, atunci personajul tău poate merge pe o expediție (aici va trebui să executați mai multe sarcini, pentru care veți obține de a experimenta, bani, și unele din lucrurile care fac personajul tău va fi în măsură să ia parte la lupte). Efectuarea de diverse sarcini în viitor, eroul tău va fi capabil de a obține o recompensă, cu excepția pentru experiență și bani, arme unice, obiecte si armuri care nu pot fi cumpărate de pe piață.

Gladiatus joc on-line nu este un arsenal de arme rău: pumnale, sabii, cluburi, sulițe, ciocane, topoare ... precum și un arsenal de armura: armura din piele, scuturi, cârpe, căști de protecție, mănuși, sandale. Alchimist ... Și puteți achiziționa o varietate de medicamente, pulberi și monede magie ...

Luând parte la luptă, personajul tău va fi îmbunătățit cu 2 parametri de joc minte de bază - experiență și de competențe.

Competențe de bază (caracteristici): Puncte de viata, experienta, Putere, de îndemânare, Agilitate, Stamina, Intelectul și Charisma. Fiecare abilitate conferă caracterul de anumite bonusuri în luptă.

Creșterea experiență, personajul tău va trece la niveluri mai ridicate, îmbunătățind în același timp posibilitățile lor, și creșterea statutul lor în lumea jocului. După atingerea nivelului 5-a, el va fi capabil de a crea breasla ta și să ia în grupul ei de asociați. Și în viitor, împreună cu ei, pentru a avansa la partea de sus fără sfârșit a ierarhiei ...

Joc online Gladiatus are mai multe locații diferite, care sunt situate în trei țări: Italia, Germania și Africa. Unele locatii au o temnita locuită de sefi. Totalizează în prezent 23 de locatii din joc (la fiecare loc trăi diverse mafioti, care va satisface erou).

În fiecare țară există un pustnic care îndeplinește următoarele funcții: Schimbare nick Mutarea în altă țară și schimba sexul lor.

Joaca jocul online poate Gladiatus având o anumită profesie, care poate dura ceva timp (de la 1 oră la 24 de ore). Pentru munca prestată, eroul tău va primi bani și recompensa (produse alimentare). Alegerea profesii, cum ar: mire Asistent, Farmer, Butcher, Baker și Fisher. Și dacă mita în 3 Rubin unul dintre senatorii, este posibil pentru a obține un loc de muncă sau de senator Goldsmith. Rubine pot cumpăra "reală" și să le utilizeze pentru a face schimb de lucrurile corecte ...

Joaca joc online Gladiatus vi se va lua parte la lupta pentru aur (aceasta este moneda de joc, pe care le puteți cumpăra pentru lucrurile simple, precum și plata pentru formare de artă de gladiatori, în sala de sport). Arena poate provoca eroul tău pentru a lupta un alt adversar similare.

Joaca Gladiatus, aveți posibilitatea de a angaja mercenari (deși au nevoie de arme, deci va trebui să pună pe ele o anumită sumă). Mercenari vă va ajuta în luptă, în temniță și Arena.

Jocul are o licitație în cazul în care vă puteți cumpăra rarități foarte valoroase. Pentru a paria!

În prezent, în piața de joc, aveți posibilitatea să vândă sau să cumpere lucruri diferite.

În Gladiatus poate juca, semnarea unui acord cu pământească sau puteri divine.

Dacă doriți să combinați interesele lor, scopuri și obiective cu alți jucători, se alăture bresle, sau crea propria dvs. (creație așa cum sa spus, este posibilă numai cu nivelul 5).

In general, putem spune că jocul este destul de vastă și de interesant, există încă o mulțime de lucruri interesante, veți vedea! Gladiatus înregistrare va deschide drumul în această aventură periculoasă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more