Marcaje

Wars Glory

Nume alternative: Wars Glory

Glory Wars Online - multiplayer gratuit joc online bazat pe browser, făcut în genul de strategie turn-based, care plăcut mulțumit nu numai o poveste bună și complicație interesantă, și o interfață plăcută și grafică. Dar joc online captivant Glory Wars încă că dezvoltatorii acordat o atenție deosebită la mecanicii de luptă este luptă.

Înregistrarea în Glory Wars joc nu ia mult timp și nu este foarte complicat și proces confuz. Tot ce se cere de la tine - vă rugăm să specificați în momentul înregistrării numele unui joc de personaj, o parolă pentru acces securizat la contul dvs. și adresa de e-mail. După ceva timp pe adresa de e-mail va fi trimis informându-vă că de înregistrare Glory Wars este de peste și puteți începe în condiții de siguranță pentru a juca jocul on-line Glory Wars.

Nu vă faceți griji cu privire la posibilitatea de joc Glory Wars de pe computer pentru a funcționa corect, pentru că nu este exigent specificațiile de pe computer. Tot ce ai nevoie - pentru a vă conecta la World Wide Web și browser-ul instalat. Dacă tot ce trebuie, atunci puteți începe în condiții de siguranță pentru a juca jocul on-line Glory Wars.

Foarte plăcut la ochi în joc sunt frumoase și bine concepute animație flash, datorită acestui fapt, ecranul vine întotdeauna suculent și plin de culoare. Dezvoltatorii pus o mulțime de efort în crearea de o cantitate mare de elemente din joc, precum și abilități specializate pentru personaje, și un arsenal de echipamente, precum și o serie de aptitudini, a adăugat și actualizate în mod constant. Glory Wars joc online în care luptele sunt realizate în cele mai bune tradiții ale seriei de jocuri "Heroes of Might and Magic."

Sistemul de luptă în joc este realizată pas cu pas. La sfârșitul fiecărei rândul său, va trebui să așteptați până când rândul adversarului. O caracteristică interesantă a jocului este că, în plus față de lupte full-time, există, de asemenea, luptă pe scară largă, care a implicat zeci de jucători. Dar în astfel de lupte jucătorul aproape nimic nu depinde de sistemul în sine face miscarile, în funcție de abilitățile și echipamentul studiate de caracterul de joc.

Povestea jocului se invarte in jurul haos total, care a dus de mânia zeilor, protectorii lumea magică a jocului. Problema nu vine niciodata singur și pe cenușa, sunt consecința dezastrului, și apoi au început să apară monștri înfricoșător bizare, și apoi a încălcat o existență măsurată și armonioasă a locuitorilor din lumea magică. Dar tribul de vânători, domina vechi regat magie magie, a decis să se opună extinderii inexorabil de monstri. Acest lucru a dat naștere la înălțimea de un război teribil și sângeros, care a forțat toți locuitorii să tremure lume de joc.

Sarcina ta este de a restabili echilibrul de putere în univers de jocuri. În afară de aceasta, aveți nevoie de mai mare și mai mare pentru a vă deplasa în sus pe scara socială.

La începutul jocului vi se oferă posibilitatea de a alege una dintre cele trei profesii de protejat de joc - un razboinic, un vânător sau un magician misterios. Apoi, puteți trece în condiții de siguranță pentru a restabili dreptatea în împărăția.

Înscrie-te și a dovedi că sunteți demni de a deveni un adevărat erou al lumii pentru a juca Glory Wars, care administrează justiția, este potrivit pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more