Marcaje

Wrath of the Gods

Nume alternative: Gnev Bogov

Wrath of the Gods on-line - este un joc role-playing multiplayer, care combină stiluri de fantezie și cyberpunk, de la primele minute, cufundându-vă în jocuri de noroc realitate necunoscut. Calatorind prin lumile de joc, va veni fata in fata cu o varietate de adversari și le învinge.

Pentru a face un pas spre necunoscut, trebuie să vă înregistrați în joc. Dar mai întâi să se ocupe de cerințele de sistem. Wrath joc online a zeilor nu impune cerințe specifice pentru player-ul computerului.

Veți avea nevoie de:

• computer cu sistemul de operare Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• CPU trebuie să fie Intel Pentium III la 1 GHz sau mai bun

• 512 Mb RAM

• card de 64 MB video de

• versiune de Adobe Flash Player 9 sau. 0

În plus, veți avea nevoie de un browser de Internet și o conexiune la internet.

În cazul în care computerul dvs. îndeplinește cerințele de sistem, împins jocul, trebuie doar să se înregistreze.

Alăturați-vă în joc mânia zeilor să nu fie necesară în cazul în care doriți să obțineți în joc, folosind contul dvs. de la site-uri de social networking, cum ar fi:

• Colegii de clasă

• Vkonktakte

• Mail. ru

• Facebook

Dacă nu doriți să conectați contul dvs. în plasă cu jocul, vă puteți înregistra pur și simplu, și Wrath înregistrare a zeilor nu va dura mult timp, și, de asemenea, par a fi foarte interesant.

Trebuie să introduceți numele personajului, specifica pe podea, și apoi selectați aspectul său. Culoarea parului, ochii, părul, barba și alte semne exterioare ale personajului selectat depinde numai de tine. În cazul în care pentru un motiv sau altul, nu vreau să o fac, puteți încredința alegerea de calculator exterior. Etapa finală a Wrath of the Gods înregistrarea on-line - Introducere adresa de e-mail, parola și codul din imagine. Faceți clic pe "Finish" și sunteți deja în joc.

Wrath of the Gods joc online aruncă în lume, împărțite în prealabil în trei părți:

• World of Piatra

• Lumea de fier

• Lumea Sun

Cu toate acestea, oamenii din aceste lumi au uitat despre zeii lor, și au decis să distrugă omenirea. Dar Dumnezeu nu a lăsat oamenii Corus într-o situație disperată și a făcut tot posibilul, astfel încât oamenii ar putea lupta în condiții de egalitate împotriva zeilor.

Wrath of the Gods joc on-line - un univers unic, format din mai multe complet diferit de alte lumi, cu peisaje pline de culoare uimitoare. În timpul luptei se poate utiliza una dintre miile de arme și echipamente, de multe ori unice și a creat doar pentru ei înșiși. Muniție în mod corespunzător ales poate crește puterea ta de multe ori!

În joc, există trei variante de arte magice:

• distrugere, în caz contrar - cale roșu de dezvoltare

Jucătorii care aleg aceasta specializare sunt luptători cu cea mai mare forță de impact și amploarea prejudiciului.

• cunoștințe - Clasa albastru

Aceasta clasa este un mister, și tot timpul în căutarea pentru cele mai bune abilități de echilibru și de distribuție.

• Harmony - Sală de clasă verde

Unele dintre aceste cele mai bune medici având chiar puteri de vindecare în masă. Caractere, de obicei, pacient și natură-suflet

Caracterul, în timp ce modul în care te joci Wrath joc online a zeilor, este un parametru important - reputație.

Câștigă o reputație poate fi în timpul quest-uri speciale de reputație.

Reputație dă putere pentru spiritul vostru, de care depinde forța grevă critic în luptă.

Când joci jocul mânia zeilor online, atunci te aștepți lupte animate cu rolul de calitate a acțiunilor de fiecare dintre candidați. De asemenea, se poate uni cu prietenii pentru a lupta împreună împotriva monștrii de nivel înalt.

Când începi să joci Wrath joc online a zeilor, veți obține o experiență inițială de luptă poate fi in arena, de angajare pentru că antrenorul speciale - Corus servitor. După aceea puteți merge pentru a efectua o varietate de quest-uri - sarcini speciale pentru care câștiguri de caractere performanță experiență, bani și trofee. Caracteristică a jocului este ca fiecare căutare este unic, și numai pe decizia ta alegere personală depinde de remunerare. În scenariul de căutare scris mai multe finaluri diferite, la fel ca în intriga generală a jocului, care este neliniară și depinde în totalitate de acțiunile jucătorilor.

Pentru a vă alătura unui clan, pentru a juca Wrath of the Gods este mult mai distractiv. Arena poate lua parte la bătălia de la clanuri și victoria lor și ridica rating de clan. În plus, clanul împreună merge la vanatoare monștri speciale care aduc trofee scumpe.

Decizia de a juca în Wrath of the Gods, veți petrece timp distracție în lumea colorată și unic.

Joc online Gnev Bogov interesant și accesibil pentru toată lumea!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more