Marcaje

Goalunited

Nume alternative: Goalunited

G oalunited online - joc multiplayer internațional în genul de simulator de fotbal.

Joc online goalunited un browser, care este să-l joace, nu trebuie să instalați software suplimentar pe computer. Ea, de asemenea, nu a prezentat un set complet de cerințe specifice de calculator jucătorului, trebuie să aveți:

· Orice browser de Internet ultimei modificări

· Flash Player 10

Alăturați-vă în joc goalunited rapid și este format din mai multe etape. În primul rând trebuie să completați un formular simplu:

· Nume de utilizator de plumb - sub acest nume va fi cunoscut în joc, deoarece jocul este internațional, cel mai bine este de a veni cu numele de limba engleză, chirilică, nu va fi chiar posibilitatea de a intra;

· Alege o parolă

· Furniza o adresă de e-mail,

· Pentru a accepta acordul de utilizare.

Al doilea pas - este o scrisoare pe care vei ajunge la contul dvs. de e-mail înregistrată, în scrisoarea veți primi instrucțiuni suplimentare și un link la joc. Inregistreaza-te goalunited completat și puteți începe de formare echipa ta.

Goalunited popular joc online din lume - acesta este jucat de peste două milioane de oameni. Jocul are interfețe in 15 limbi, deci, dacă vă decideți să jucați goalunited, veți avea posibilitatea de a lupta cu managerii de fotbal în multe țări.

In acest joc tu - manager de fotbal, și munca ta este de a aduce echipa dvs. în partea de sus a liniei de turneu. Jocul are propriul timp special de joc. Deci, în viața reală are loc în anul, și în joc - patru, respectiv, va găzdui patru sezon de fotbal și jucătorii vor varsta bine de patru ani.

Când începi să joci jocul goalunited on-line, vă va fi dat comanda. Fiecare manager de fotbal este dată o echipă specială, astfel încât sarcina dumneavoastră inițială este de a recunoaște punctele forte și punctele slabe ale echipei lor. Pentru a face acest lucru, veți avea o perioadă de pregătire, în care veți fi familiarizat cu toate subtilitățile jocului și efectuarea cu sârguință activități de formare, puteți câștiga recompense. Citiți cu atenție informațiile pe fiecare jucător, deoarece unele dintre ele au talente speciale care vă pot ajuta să câștige meciuri!

Goalunited joc on-line nu este ca jocul de fotbal de obicei, de unde puteți cumpăra doar jucători și meciuri pentru a juca la nesfârșit. Nu, acest lucru este un joc cu elemente de strategie. Veți avea nevoie de:

· Pick up jucătorii săi

· Dar, de asemenea, recruta personal, citind CV-ul său, [_3_ ]

· Pentru a alege propriul lor regim de formare, deoarece jucătorii vor fi obosit să doarmă pe câmp și nu instruiți nu arată tot ce capabil.

Nu uitați de a crea mai multe tipuri de aranjament de jucători de pe teren - ca un standard, eficiente împotriva tuturor adversarilor, și individul, luând în considerare caracteristicile și abilitățile fiecărui jucător.

De asemenea, atunci când te joci goalunited, atunci veți dori să caute sponsori pentru echipa sa, semnarea unui contract cu ei și lupta cu rivalii, nu numai pe teren pentru minge, dar pentru bani și patronii. De asemenea, aveți nevoie pentru a dezvolta propriul stadion, pentru că ceea ce este el, cu atât mai multe fanii pot participa la jocuri. Nu uitați, de asemenea, de parcare!

Juca jocul online goalunited va fi, constând într-una din ligile. Dacă va rămâne partea de sus a clasamentului, sezonul următor vă va duce un nivel mai sus în liga, altfel - plecare pentru o divizie inferioară. De asemenea, vor avea posibilitatea de a participa la tragerea la sorti Cupa Ligii.

Jocul are două moduri de joc - gratuite și premium. În modul premium, ai mult mai multă flexibilitate, pentru a dezvolta echipa lor și să obțină toate statisticile.

G de înregistrare on-line oalunited vă va oferi o oportunitate unică de a arăta lumii abilitățile managerul lor de fotbal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more