Marcaje

Goblin Keeper

Nume alternative: Goblin Keeper

Goblin Keeper joc online - gratuit multiplayer browser joc fantastic cu elemente de strategie. Noțiuni de bază în lumea locuită de multe creaturi ciudate, vă construi propriul imperiu și a devenit conducător de grupuri întregi de goblini, orci, capcauni, vrajitoare. Toate aceste creaturi au un fel de a aduce teroare sale, și în mâinile potrivite și a atins apogeul puterii sale și să devină mortal. Joc Goblin Keeper este perfect pentru cei care au ambiții peste margine. La urma urmei, fiecare proprietar urmărește să extindă sumbre teritoriile supuse temnita pentru a obține în cele din urmă domina lumea!

Începe un joc Goblin Keeper poate fi oricine. Și acest lucru nu are neapărat un calculator cu parametri abrupte. După cerințele de sistem de joc diferă modestie. Ai nevoie de înregistrare Goblin Keeper, care se va deschide usa la lumea virtuală misterios. În câteva minute vă va umple forma dorită prin scrierea de informații, cum ar fi adresa de e-mail și parola, apoi confirma acceptarea de către dumneavoastră a regulilor de proiect - care este tu și profilul tot de joc Goblin Keeper.

Acum, când a devenit un utilizator complet trebuie să ne suflecăm mânecile și să înceapă să realizeze visele lor. Cazuri, nu au nici un scop! În primul rând, aveți nevoie pentru a construi o închisoare, echipa-l cu tot ce ai nevoie pentru a avea grijă de protecție împotriva vizite imprevizibile. De exemplu, pentru a plasa capcanele ascunse, care va răspunde la detractorii, care au îndrăznit să rămânem în posesia dumneavoastră. Tot ceea ce va fi în interiorul temnita, vă creați propriile mâini. Chiar și dimensiunea și aspectul camerelor pot fi alese în mod independent. Și în scopul de a furniza mobilier și cazare confortabilă pentru a face uz atelier special. Ia subordonaților săi să lucreze pentru tine pentru totdeauna, nu atenti la indignarea lor. În plus, vă va asigura că nimeni nu a dat peste cap în jurul ca domnul inima muntelui, au dreptul de a impune taxe asupra populației. Să-i viața nu pare să miere! Fi maestru strict, dar în același timp târg. Nu realizează omnipotența sa, nu pentru a provoca probleme inutile. Cred că subiecții vor fi mai eficiente, în cazul în care puteți câștiga respectul lor.

Este demn de menționat faptul că cel mai important lucru este procesul de extragere a resurselor. Fără ei, este pur și simplu imposibil de a juca Goblin Keeper. Vă mulțumim pentru disponibilitatea de resurse, vă poate produce tot ce ai nevoie. Și dacă veți găsi că ceva este în exces, astfel du-te la piața neagră și de a câștiga niște bani. Este demn de menționat faptul că a mea se poate face nu numai pe locuitorii din imperiu dumneavoastră, dar chiar și prietenii care, destul de ciudat, dar este permis pentru a capta și de a folosi ca rabsily. Cu toate acestea, uneori este mai bine să formeze o alianță și să se înroleze sprijinul vecinilor lor, mai degrabă decât stoarce tot sucul din ele și să încerce să beneficieze prin mijloace violente.

În ceea ce privește conflictele din Goblin Keeper on-line, te poate duce lupta cu alti jucatori din ataca proprietate străină, prada și de a distruge elfii casa. Dar nu se încadrează în automulțumire. La urma urmei, ești scopul cuiva. Gestiona în mod adecvat pentru a respinge atacul în caz de atac inamic. Să se simtă încrezători, aveți nevoie pentru a forma și instrui armata. Și ce fel de eveniment de planificare, mai bine explorare preliminară. Dezvoltarea tactici - una dintre cele mai importante aspecte ale jocului. Gândiți-vă cât de frumos va fi să câștige și să decidă soarta de pante de cap adversarului în fața ta! Principalul elimina acele ființe care luptă de partea adversarului și apoi, cum se spune, într-o pălărie!

Dacă vă place pentru a obține toate cele mai bune și sunt gata pentru a merge de dragul de cadavre, va place sa se joace Goblin Keeper. Aici va fi capabil să urmeze fără rușine o politică de cucerire, fără obligația de a parts oricine sfaturi! Să transforma toate planurile tale complicate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more