Marcaje

GoD Factory: Wingmen

Nume alternative: GoD Factory: Wingmen

Joc GoD Factory: Wingmen - un clasic simulator multiplayer spațiu Disciplinele cu părtinire strategic, care pune în aplicare gen MOBA. În această acțiune joc utilizatorii sunt încurajați să devină parte la lupte incitante 4x4. Vi se va da libertate completă în timp ce crearea de nave spațiale. Ca rezultat, puteți controla edificiul de visele tale! Și aceasta nu este tot bucuria, care este capabil de a oferi acest pistolar echipa. Joc GoD Fabrica are o grafică destul de decent. Și dacă luați încă profita de Ochelari 3D Oculus, așa că și toate vor fi părea că tot ce se întâmplă - este real! Sarcina ta - de a distruge nava inamica inainte de a va face cu a ta. Superioritate în acest caz, înseamnă victorie. Găsi vulnerabilități adversar va fi mai ușor dacă ai devenit de a acționa în mod armonios cu echipa. Alege pentru tine un rol adecvat, de a crea o navă care să se potrivească - și mai mult!

Pentru a putea să se bucure de joc, aveți nevoie de GoD Factory : Wingmen download. Cerințe de sistem sunt atât de iertători că se poate face aproape oricine. Principalul lucru - pe Internet, și unul dintre astfel de platforme ca PC, Mac, Linux. Instalarea joc nevoie de foarte puțin timp și în curând veți arunca cu capul în fantastice evenimentele atmosferă barbotare.

Deci, vă așteptați lupte și victoria amețitor. Dar încă mai trebuie să înceapă cu hangar. Pentru că aici vă creați și de a îmbunătăți nava ta. În timpul jocului trebuie mereu să te întorci aici pentru a menține nava în stare corespunzătoare. Tu alegi și cabina de pilotaj, și corp, și generatoare de scuturi, și aripi, și dispozitive speciale de abilități, și arme și cabluri electrice și motoare și mult mai mult. Nave vor îmbunătăți datorită punctelor acumulate. Și puncte sunt acordate pentru participarea la lupte. Tot ceea ce vezi este interconectat. Cele mai multe meciuri - apoi mai mari sansele.

Un meci durează în medie 12-16 de minute. În acest timp, devine rezultatul clar al luptei, și dacă ești norocos, va fi capabil de a sărbători cu victoria echipei. Ataca nave inamice imprudență, nu uitați că ei, de asemenea, nu va sta cu mâinile în sân. Tu ar trebui să aibă grijă cu privire la protejarea nava ta. După ce toate inamicii sunt doar de așteptare care biletul. Ia-o multime de muniție, alege un curs de comportament - și, în orice caz, nu te lasă să învingă cu ușurință dușmani!

GoD Factory : Wingmen versiune demo vă permite să utilizați diferite elemente care fac parte din fiecare din categoriile sale (de exemplu, perforare, distorsiune, aprindere, suprasarcină, detonarea). Aici sunt unele dintre elementele disponibile: gloanțe, șrapnel, gravitatea, găurile de vierme, deformare, presiunea arteriala, energie electrică, contramăsuri electronice, scuturi, lasere, muniției explozive, rachetele. In plus, jocul implementează sistemul economic și sistemul progresie. Și locuitorii similitudinea extraordinară a universului nu diferă. Cei care vor juca GoD Factory : Wingmen , să îndeplinească diferite tipuri de ființe vii. Guantris, Ar Blossoms, oameni, Chorions - acest lucru nu este o listă completă de clase. O astfel de varietate face jocul foarte interesant. Ai pur și simplu joc captivant, și vă va întoarce din nou și din nou pentru cei inițiați.

Toate aceste beneficii și multe alte jocuri distractive chips-uri - este rezultatul a dezvoltatorilor de compasiune de efort care au grija de a face timpul liber nu a fost plictisitor. Alăturați-vă acum pentru a merge printr-o mulțime de aventuri incitante și să uitați despre problema de alegere a ocupației în timpul lor liber. Ne putem dori doar că toate speranțele tale sa devina realitate!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more