Marcaje

Zei și eroi

Nume alternative: Zei și eroi

Zei și eroi on-line - un browser bazat pe joc multiplayer online gratuite, care pot distinge între produse similare de pe piața de jocuri online care operează în zilele noastre. Crede-mă, pentru a vedea fiecare joc elfi și pitici jucători de obicei Pall deja, Dă-le ceva nou și mai interesant, și jocuri moderne rareori ne face fericiți în stabilirea de noi produse. Zeii de joc on-line și Heroes este o excepție plăcută în formă de setteinga destul de interesant, care este o raritate printre jucării similare. Dar pentru a fi sincer, mitologia universuri ca alternative pentru jocuri a luat start foarte scăzut și o mulțime de produse cu decor antic este destul de bun acum vă relaxați și să ia avânt. Destul de bine fantezie alternativă, sunt de acord. ;)

Intrare în zei și eroi de joc este foarte simplu și durează doar câteva minute. Tot ce trebuie sa faci - pentru a introduce adresa de e-mail și parola pentru a accesa contul dumneavoastră. În principiu, tot la fel se poate face în clientul oficial, doar descărca de pe site-ul jocului. În principiu, acest zei de înregistrare și Heroes este de peste și că este timpul să se uite la modul în care natura igrulina noastre.

Zeii și Heroes joc online dezvoltat de la conștiința și mai mult îl joci, mai mult convins că dezvoltatorii săi nu au nimic de fard de obraz. Și e doar că bugetul său este o fracțiune din bugetul de colegi sale Igroprom. Imagine de la gameplay-ul arata foarte frumos și decent. Deși unii jucători și impresia că zeii de joc și Eroilor online este o copie fiscal foarte gravă plătit de jocuri, dar, chiar dacă presupunem că într-o anumită măsură, acest lucru este adevărat, atunci o copie a acestui pare foarte demn. Deci, avem posibilitatea de a alege una dintre cele cinci tipuri de caractere, care diferă în caracteristicile și abilitățile. În meniul există un alt tip, dar pentru a juca zei și eroi pentru el, din păcate, nu putem. Fiecare erou are o pereche de zei patronii care vor urma necontenit el în timpul jocurilor sale și de a face tot sprijinul posibil. De fapt, oricine dintre aceste două zeități se închinau - depinde de tine. Selectarea acest lucru, de altfel, este una dintre cele mai importante în joc, pentru că problema pe care Dumnezeu te rogi, și numirea de element independent de slujitorii dumneavoastră pentru a vă ajuta în luptă. Despre ele, de fapt, se transformă toată povestea principală a jocului. Scout, de exemplu, pot apela sau statui din bronz de nimfe. Tu nu ar trebui să se bazeze pe faptul că acești asistenți vă va lua de la primele minute ale jocului. Ei încă mai au nevoie pentru a câștiga bani, dar pentru a face acest lucru, aveți destul de podnapryachsya.

Editor de personaje, ne reuniți la începutul jocului, manopera plăcut mulțumit. Este, practic, logic, deoarece cele mai multe mituri antice de eroi - cei mai frumos. Merită să ne amintim Apollo, Hercule, Ahile și alte personaje mitologice.

Mecanica de joc nu au fundamental diferit de jocuri similare. De a efectua misiuni, istriblyaete monștri diferite kolektsioniruete trofee și de separare unul locații de joc, du-te la administrarea justiției și de a face bine la alta. Neplăcut place nici o licitație în joc, așa că jucătorii concentrându-se pe ambarcațiuni va simti un pic inconfortabil. Dar, în ciuda acestui fapt, zei și eroi pentru a juca distracție și mulțumesc pentru acest lucru este necesar pentru a dezvoltatorilor cu viziunea lor conceptuală de joc. Licitație lipsa compensate cu asistenții descrise mai-sus martiale care ușura în mod semnificativ viața ta într-o varietate de situații complexe, care apar din când în când în joc. De fapt, puteți obține un ajutor, l-au angajat pentru o taxă, în funcție de funcția sa în joc. Accesibilitatea la ocuparea forței de muncă de diferite creaturi determinate de ceea ce de locuri de muncă le-ați efectuat sau ce nivelul de caracterul tău de joc.

La nivel de complexitate și de locația dvs. de jocuri de noroc de asemenea, depinde de cantitatea de prespeshnikov dvs., ceea ce înseamnă că în cazul în care prietenii și aveți un nivel destul de ridicat, atunci nu mai sunt doar un grup, ca o întreagă armată. :) Joacă Zeii de joc on-line și Heroes de a deveni mult mai interesant și plăcut.

Pe scurt, este de remarcat faptul că jocul ne place placut chiar si cu un ochi la deficiențele care există în ea. Joacă Zeii de joc și Eroilor online, te va iubi, ai nevoie doar pentru a decide dacă sunteți gata pentru a deveni un cuceritor real al unui univers online vast și incitant. Înscrie-te și a dovedi că sunteți demni de a chiar și zeii știu despre faptele tale!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more