Marcaje

GodsWar Online

Nume alternative: Gods War Online

GodsWar Online - multiplayer online role-playing, gratuit, grație căreia se poate muta într-o lume misterioasă și deține mai multe mistere din Grecia antică. Toți iubitorii de antichități și istorie antică joc online GodsWar Online va iubi.

Alăturați-vă în joc GodsWar nu ia mult timp și va fi foarte simplu. Ai nevoie pentru a introduce numele de cont, parola pentru a accesa jocul și adresa de e-mail la care veți primi o scrisoare de confirmare care înregistrarea GodsWar zavershenai este suficientă pentru a începe jocul.

Primul lucru pe care o vedem în joc - acesta este un frumos grafica de desene animate. În general, jocul în sine și imaginea arata foarte frumos, colorat și luminos, și face pentru a rămâne în joc pentru o lungă perioadă de timp.

Apropo, GodsWar - client joc. Și ne-am da de mai jos cerințele minime de sistem pentru joc: CPU - 1 GHz RAM - GB placă grafică 1 accelerator de 256 MB, sistemul de operare Windows XP sau mai târziu, o conexiune activă la Internet. După cum puteți vedea, cu toată frumusețea sa, jocul ca un întreg, nu este foarte exigent cu privire la performanțele computerului.

Inițial, vom avea nevoie pentru a alege lumea în care ne-am juca, cucerind noi culmi și a lua locul său de drept în panteonul. Este buna localizare a jocului, care a fost dat suficient timp. Limba rusă este susținută la toate, fără excepție, serverele de joc. După selecție a lumii va trebui să recurgă nm eroul tău și de a determina țara sa natală. Alegerea se poate face între Sparta și Atena. După aceasta, va trebui să decidă ce fel de specializare va avea caracterul tău.

În general, editorul a caracterului este foarte fericit, pentru că a mers bine, iar numărul de opțiuni pentru a schimba aspectul este de ajuns. Chiar și cei mai pretențioși jucători vor fi în măsură să optimizeze aspectul personajul tău, astfel încât el sa uitat absolut unic. GodsWar joc online care uimi lipsa de nici un produs suplimentare. În prezent, cele mai multe dintre produsele din industria jocurilor de noroc moderne, de multe ori suprasaturata elemente variate, uneori, inutil și inutile de funcționalitate, dar acest joc este o excepție plăcută la această tendință.

Sistem de clasă este, de asemenea, pusă în aplicare în joc cât mai simplu posibil, cu toate că acest lucru nu înseamnă că acesta este un defect de creatorii jocului. În schimb, clase au un echilibru mare între ele, și numărul și diferențe de la fiecare alte obligat să-și petreacă ore în gândire asupra a ceea ce ei au ales să se specializeze lor. Tot ce trebuie sa faci - este de a alege pe care personajul pentru care vrei să joci, dar pentru restul nu se poate supraviețui. Echilibru clase de joc - ce joc GodsWar online este foarte mândru.

Acum, o privire la detaliile de clasa a reprezentat în joc. Priest - este un vindecator, susține orice grup și sprijinul său. Mag - un cunoscator de pergamente antice și vrăji puternice, războinic, inarmati cu magia. Campion este un războinic de aproape, strivire lovituri adversarii săi cei mai puternici, dar au nevoie de ajutor de camarazii săi, pentru că el ar avea numai de dificil.

Mulți jucători sunt surprinși de prezența unui bot joc joc built-in, care a permis în mod oficial creatorii jocului. Joaca jocul GodsWar astfel devine mult mai usor daca esti pe ocupația ta este limitată în timp.

De fapt, interfața se face la un nivel decent, programatori si designeri au făcut-vă că toate abilitățile și de a efectua alte activități confortabil și să se joace GodsWar a fost frumos. Un alt avantaj major este faptul că absolut orice interfață meniu jocul este disponibil pentru utilizare ca o combinație de câteva taste de pe tastatură.

Astfel, este de remarcat faptul că sistemul implementat în joc temnite tocmai perfecte. Singurul lucru pe care să ia în considerare este faptul că coboară în temniță, puteți doar atunci când ajunge la nivelul de nouăzeci. Hoarde de monstri si o mare cantitate de artefacte importante și relevante - datorită acestui joc în GodsWar tu nu ar trebui să mănânce vreodată. Ei bine, deja interesat? Nu întârziere, vă înscrieți și să devină un cuceritor al lumii antice!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more