Marcaje

Goodgame Galaxy

Nume alternative: Galaxie

Joc Goodgame Galaxy - strategie multiplayer bazat pe browser gratuit. Este o simulare spațiu, prin care devii comandantul de noua stație de spațiul virtual. Goodgame Galaxy înregistrare vă va duce departe în spațiu, în cazul în care vă puteți simți întruchiparea visurilor sale din copilarie, pentru ca acum esti un astronaut real! Dar gestionarea stație proprie - nu e tot ceea ce interesant oferă fantastic Galaxy joc. Dacă ați reușit să creați o bază solidă, cu timpul va fi capabil de a cuceri galaxia și se simt aici un maestru complet!

Pentru a putea juca în Galaxie, ai nevoie doar de un calculator cu o extensie de configurare mediu de afișare de 800 × 600 pixeli, acces la internet și un browser modern. Alăturați-vă în joc Galaxy nevoie de foarte puțin timp. Trebuie să introduceți o adresă de e-mail, de a crea o parolă și faceți clic pe "Joaca gratuit". Prin crearea unui cont, dumneavoastră acceptați termenii acordului. Galaxy joc este acum disponibil pentru tine!

La început, veți întâlni un asistent personal, care va spune de unde să încep. Prima dată pe baza dvs. este setat, astfel încât să puteți crește în condiții de siguranță, fără teama de atac. Ți se dă o anumită perioadă de timp pentru a construi o unitate de locuit, iar în cazul în care vă puteți plasa populației. Deschideți "Constructii", puteți pune cu ușurință o unitate rezidențială în locul potrivit. Acum, du-te la Missy, care este de a aduna oamenii. La urma urmei, tu însuți nu va fi capabil de a efectua diferite operațiuni, și să aibă succes în cucerirea viitoare. Atunci ai construi un reactor nuclear. Este nevoie de energia lui pentru a rula funcțiile importante de susținere a vieții de-a lungul posesiunile tale. Acum, că ați pus bazele pentru statia spatiala, timp pentru a construi un centru de cercetare. Pentru că în acest fel vă va debloca noi realizări ale științei și tehnologiei. Și acum vine momentul pentru a explora tehnologii futuriste. De ce nu începe, de exemplu, cu un nivel de arma cu laser în primul rând? Apoi, du-te și arma cu plasmă, și emițător EMP și Railgun arma și ion proiector. Toate acestea crește vulnerabilitatea bazei de date, și te simți mai încrezător.

Din Goodgame Galaxy juca prin nivele pe care le va, în timp, posibilitățile sunt mai largi decât inițial. Atingerea treilea nivel, puteți construi deja o fabrică pentru producția de nave, care vor fi apoi utilizate în atacurile. Nave de fabricație să fii tu însuți. Și mai bine pentru a fi sârguincioși - acest lucru depinde atât de mult pe! Atunci când navele sunt gata, tu ești capul de flota sa va ataca. Acesta este cazul în care începe distracția! Deschideți harta sectorului și ataca inamicul de baza în primul rând. Ia cel puțin Goroksov. De ce nu le aduc în rândul Chickie?

Este demn de menționat faptul că în timpul executării fiecare misiune se bazează anumită răsplată. Făcând un loc de muncă, luați poziția și din nou se angajeze într-un nou loc de muncă. Prin stabilirea de bază și extinderea acesteia din resursele galaxiei, vă puteți gândi despre a dobândi tovarăși bune. Aliați disponibilitate consolida în mod semnificativ poziția dumneavoastră în lumea de Goodgame Galaxy on-line. Împreună veți fi cu siguranță în măsură să pună în aplicare planurile lor și conduce galaxia!

Pe masura ce joci jocul Galaxy, care iau parte la lupta, va avea o mare oportunitate de a prezenta tactica lor. Ce va planifica meticulos mișcările tale, mai impresionabil va rezulta. Du-te pentru ea! Totul este în mâinile tale!

Proiect Stimate aventuros, plin de culoare, bogat, dinamic Goodgame Galaxy o lungă perioadă de timp experiența cea mai placuta! Încercați-l pe experiența lor proprie! Să succes însoțește toate întreprinderile tale! Bucurați-vă! Bucurați-vă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more