Marcaje

Război urban

Nume alternative: Război urban

Urban War on-line - gratuit browser-based strategie MMORPG-ul, teren de care reflectă evenimentele reale din ziua de azi. Acest simulator de luptă în cazul în care trebuie să te lupți pentru supraviețuire, nu arată doar cruzime, utilizând un astfel de argument puternic ca un pumn și arată ingeniozitate remarcabilă. Începe să joace în război urban, poti ataca alti jucatori, face jaf îndrăzneț trecerea cetățenilor de a participa la bătăi în masă, magazine vizita și restaurant și chiar să înceapă propria afacere. Și dacă vă decideți să se alăture clanului, atunci sansele vor fi chiar mai mare. Ia cel puțin, de exemplu, luptele teritoriale interesante lua parte la care puteți cu colegii dumneavoastră. Dacă viața furtunoasă de gust și ideea de a crea brigada lui nu a venit doar de minte - război urban jocul browser creat doar pentru tine!

Descărcați și instalați nu trebuie să. Vă puteți bucura de aventuri incitante chiar în fereastra browser-ului. Tot ce este necesar pentru a putea intra în joc - record de război urban. Din cerințele principale de sistem să fie instalat Adobe Flash Player. Parametrii rămase sunt mici, atât de vin în jos și configurația medie calculator. Procesul de creare a contului nu este consumatoare de timp. Trebuie să alegeți ce parte vrei să joci War Urban. Puteți deveni un susținător al Legii, sau introduceți o banda menționată ca haos. Dupa aceasta, introduceti un nume de joc, adresa de e-mail și parola. Acum aveți posibilitatea să apăsați "Play" și plonjați în vârtejul evenimentelor nebun.

Având în vedere că locuitorii orașului extraordinare împărțită în două facțiuni, ar trebui mai bine familiarizat cu ei. Putere legitimă luptă crimă, dar, uneori, ele nu se opun în numerar pe cetățeni cinstiți. Ei au, de asemenea, de multe ori angajat într-un alt înșelătorie de afaceri, care se aduce un venit bun. Bande criminale total deranja reprezentanți ai legii, pentru că pentru ei, atacuri si jafuri - un lucru obișnuit, e ceea ce respira. Oricine ai deveni, înainte de serios poate face afacerea lor, trebuie să se supună meci de testare automată. Din acest motiv sunt confortabile și să înțeleagă principiul sistemului de luptă. După aceea puteți începe să pompa caracteristicile lor și să se angajeze în dueluri cu jucători reali.

Succesul în luptă depinde nu numai de noroc, dar, de asemenea, de factori cum ar fi caracteristicile personajului. Mai bine pompat de sanatate, forta, rezistenta, agilitate, reacția - mai multe șanse de a învinge dușmanul. De asemenea, să acorde o atenție la diferența în nivelul de un potențial rival. De asemenea, ceas pentru o astfel de măsură ca o sursă de energie. Fără de stocare a energiei imposibil de a juca on-line War Urban, pentru că nu cereți nimănui să atace. Energie pierdut este recuperat în timp, dar puteți accelera acest proces prin preluarea puterii.

Fiecare victorie va aduce experiență moștenit și bani. Dar petrece fondurile acumulate vor fi și în cazul în care, și de ce. Joc TownWars oferă acces la buticuri și centru comercial de unde puteți cumpăra echipamente, arme, îmbrăcăminte, precum și o mare varietate de accesorii. De asemenea localiza Center are un restaurant în cazul în care nu arata la fel de departe avocați și criminologi. În plus, există un magazin de bricolaj, care se află în locațiile Industrial Area. Aici achiziționate desene necesare pentru producție. Tot ce va primi în magazin și un butic cu nivel de realizare de 10 poate fi îmbunătățit în Atelierul.

War Urban joc on-line are o altă caracteristică - dezvoltarea afacerilor. La începutul cort stă cu hot-dog. Chiar dacă este mic, dar încă societatea și de a face un profit să-l rulați. Dezvoltarea și om bogat, care o achiziționați în cele din urmă o altă companie, pentru a îmbunătăți ceea ce detin deja, va fi capabil să accelereze de producție. Există patru nivele de desfacere cu amănuntul și după hotdogs urmat Souzpechat, sucuri, apă și găluște. Disponibilitatea unei afaceri nu depinde de ceea ce altceva este la nivel.

În cele din urmă merită să spunem că joc Urban Wars oferă activa o listă de tehnici utile. Tehnici dobândite în restaurantul de CRP, sau extrase la Institutul de zona industrială. Aici sunt nouă tehnici care sunt foarte utile în timpul luptei: estimarea lui, Requiem, sânge pentru sânge, vindecare, Counterstrike, Strike o tehnica de meschin truc insetat de sange si Combo.

Pentru a evalua potențialul de jocul pe care îl poate doar atunci când se zasyadet pentru gameplay. Încercați să-l - și te va iubi! Mult noroc!

 

Război urban de înregistrare on-line