Marcaje

Gothic 2

Nume alternative: Gothic 2

Joc Gothic 2 este un joc de calculator de trei-dimensional, în care acțiunile au loc la persoana a treia. Acest joc este o continuare a primei părți a goticului.

Descarcă Gothic 2 de pe site-ul oficial al jocului sau pre-comanda discul jocului. De asemenea, descărca de joc Gothic 2 poate fi pe orice alt site care oferă acest acces.

Evenimente în joc Gothic 2 se dezvolte la câteva săptămâni după acțiunea a avut loc în prima parte a gotic.

În jocul de calculator Gothic 2 Personajul tău poate alege una din direcțiile

1) Paladinii - au arme corp la corp și rune (distrugerea sau restaurarea). Scopul este în principal Palladino Lord Hagen. Paladinii sunt situate în Horinise.

2) Magii de foc - sunt rezidenți ai mănăstirii nevinovați. Archmage este Pirokar cerc de foc.

3) Mercenaries - poate fi folosit ca o armă melee și de departe. Pentru ei să învețe magia este în valoare de mult mai mult decât paladini sau vrajitori. Acestea sunt situate la o fermă Onar. Lee - acest căpitan mercenar. Atunci el devine un dragoni vânător.

Toate aceste clase pe tot parcursul jocului vor fi împărțite în subclase. Divizia va veni din dezvoltarea de competențe și abilități ale caracterului.

În joc captivant Gothic 2 arme împărțite în:

1) cutite - cu două mâini și cu o singură mână IT (cuțite, săbii, topoare).

2) Rază de armament - este arcul, arbaleta.

Gothic 2 joc, care este împărțit în capitole. Jocul are doar șase capitole, fiecare dintre care au loc acțiunile lor și noi eroi

1. Amenintare - acesta este primul capitol, care își găsește prima sa misiune. Acest capitol nu are loc evenimente grave. Capitol este format din cercetare, întâlniri cu prietenii, pentru a îmbunătăți abilitățile și experiența de dezvoltare. Obiectivul principal al acestui capitol nu este de a pierde toate abilitățile lor.

2. Întoarceți-vă la colonie - al doilea capitol, pe care veți avea nevoie de o pregătire bună și o mulțime de răbdare. În acest capitol, tu nu îndeplinesc de fapt personaje prietenoase, mai ales în modul în care va întâlni dușmani de la care va trebui să fugă sau să apere.

3. Nevinovați Eyes - acesta este al treilea capitol, care va fi un număr foarte mare de quest-uri complicate. Bătălii în acest capitol nu se va întâmpla de fapt.

4. Vânătoare Dragons - acesta este al patrulea capitol, care este plin de lupte. De-a lungul acestui capitol, va trebui să se angajeze în mod constant în luptă cu inamici, dragoni.

5. Plecare - al cincilea capitol, care o mulțime de timp, va trebui să-și petreacă pe o anchetă, conversații și separarea intrigi.

6. Sali Irdorata - aceasta este ultima, al șaselea capitol, în care va trebui să se confrunte cu cele mai puternice dușmani, ci datorită experienței și a competențelor lor, să le ocupe.

Și așa, dacă sunt intrigați de descrierea, descărcați joc Gothics 2 puteti pe orice site care oferă acest acces.

Dezvoltarea abilităților de personajul tău, să câștige experiență și învinge inamicii. Demonstreze tuturor că sunteți în stare să învingă toți răufăcătorii și atinge obiectivele.

Joc Gothic 2 Night of the Raven nu va lăsa indiferent nici un jucător!

 

Gothic 2