Marcaje

Carne de vită

Nume alternative: Goviadina

Privind astazi cu un joc foarte interesant și neobișnuit, în care toată lumea va putea să iasă în evidență din turma - juninci online de carne de vită de joc și boi rivalitate. Acest joc browser-based unde poti sa te duci pe date pentru a dezvolta abilitățile lor de preluare.

Înainte de a vă grăbi în luptă, pentru a determina ceea ce avem nevoie pentru a calma jocul, și avem nevoie de un pic - un calculator cu acces la Internet și un browser cu actualizări instalate și un pic de timp. Mai presus de toate, trebuie noi să se înregistreze.

Online joc de vită sprijină înregistrare cu ajutorul multor rețele sociale. Alăturați-vă în joc de vită nu ar trebui să vă ia mai mult de o mulțime de timp. Puteți alege sexul de caracterul tău, atunci trebuie să introduceți un registration date minime
- nu este numele ei adevărat - autentifici
- a crea o parolă
e

Говядинаонлайнрегистрацияпозволяет igrucherez te duci la una dintre rețelele, cum ar fi YouTube, FaceBook, Facebook, My World. Jocul este dezvoltat și o listă completă de rețele sociale, puteți vedea pe site-ul ei oficial.

Și, imediat după ce întoarce în această lume plină de iubire și aventură erotică. Înregistrarea pe acest carnea de vită este aproape gata, acum ar trebui să se familiarizeze cu jocul în sine.

Este redat de vită fără pregătire? - Da, dar încă în valoare de lectură, este responsabil pentru ceea ce unul sau altul caracteristică.
Caracteristică principală excitatie. Mai mult entuziasm din caracterul tău, cu atât mai mare shansypobedit și pus pe lamele, sau mai degrabă lasă epuizat. Atunci când a alerga afară de emoție, ai pierdut.
Resistance - rezistă satisfacție partener și vă ajută să vă păstrați excitație dumneavoastră, în timp ce adversarul său se va petrece.

Putere Satisfaction analog - arată cât de mult entuziasm, puteți respinge adversarul.
Grace de permițându-vă să eschiva inamic și fără a afecta entuziasmul său pentru a petrece atacul lor. Precizie nu va permite chiar și locuitorii mai iute de mână și agile Govyadinska te scape.

Buynost vă oferă posibilitatea de a planta, petrece satisfacție dublu! Acesta vă permite să facă o apreciere critică și va învinge excitația inamic.
Racoarea te va ajuta nu pentru a obține satisfacție de două ori pentru un singur atac. Govyadinaonlaynispolzuet moneda de joc - lapte, perle, aur, cu ajutorul ei puteți cumpăra orice, de la elixir crește puterea ta pentru haine noi într-un tip boutique, la modă, care se topesc doar boi calmul și juninci jurul valorii de toate.

Carne de vită joc on-line are o multime de locuri ciudate, unde distracția, cum ar fi vizite la domiciliu, în cazul în care cel mai interesant și complex imprevizibile Dating, de tip boutique, de unde puteți cumpăra lucruri VIP care au jucătorul cel mai virtuoz de domeniul în care vă puteți relaxa, întineri iarbă ciuguli.
De asemenea, toate înregistrate în statisticile de vizite, succesul dumneavoastră. Vă puteți alătura în efectivul de animale - în cazul în care vă va seduce juninci, tauri și de a câștiga, cu ajutorul surorii tale.

Fiecare jucător participă la fotografii solo de rating câștigătorii de zi cu zi sunt publicate pe pagina de start. Joaca onlaynigru Carne de vită și ușor. Vă puteți rupe de la raboteiliotdohnut slozhnoyzadachi la domiciliu. În scopul de a chtobyigrat vită, va trebui să studieze sute de pagini de instructiuni, iar intriga este simplu și distractiv.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more