Marcaje

Grand Fantasia

Nume alternative: Grand Fantasia

Grand Fantasia online - multiplayer gratuit joc MMORPG-ul, de a combina stilurile de fantezie și anime simultan. Dezvoltatorii de jocuri - Aeria Games. Creatorii nu a încălcat nici chiar detaliile mărunte de joc. Proiect echilibrat, perfect proiectat, vii și de neuitat. Tot ce va face aici, aduce placere de nedescris! Joc Grand Fantasia - această luptă unul împotriva celuilalt, și bătălii masive, și comerciale elemente utile, și crește animale de companie, și distrugerea sefii rele, și călătorii periculoase în temnite, și studiul de locații colorate jocuri de noroc spații. Chiar jucător monument se capabil să ridice, să nu mai vorbim de astfel de fleacuri ca instalarea de panouri. Posibilitățile tale sunt aproape nelimitate! Incepand mod obișnuit începător, nu treci doar calea pe care a fost urmat de mulți alții înainte, dar, de asemenea, roll up în calea destinului său. După ce a atins un anumit nivel de dezvoltare, puteți personaliza caracterul tău! Orice persoană are dreptul de a fi unic, special și respectat de către alți deținuți!

Pentru ca joc on-line Grand Fantasia este un client, trebuie să-l instalați pe computer. Alăturați-vă în joc Grand Fantasia va permite clientului pentru a începe descărcarea. Prin crearea unui cont, introduceți o adresă de e-mail, de a crea o parolă și introduceți data ta de naștere. Prin înregistrarea dumneavoastră indică acceptarea deplină a regulilor proiectului. Apăsarea acestui buton, se va deschide ușa pentru a descoperi o lume cu totul noua de îți taie răsuflarea! Grand Fantasia check - un fel de reședință în această lume. Acum ai devenit un rezident al țării din punct de vedere fabulos! Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că un joc bun de funcționare necesar ca cerințele minime de sistem:

- Sistem de operare pentru Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista ;

- 2 procesor. 4 GHz Intel Pentium 4;

- Spațiu liber pe hard disk 2 GB,

- Video nVidia GeForce FX 5200 sau ATI Radeon 9600

- Sunet compatibil cu DirectX 9. 0C;

- RAM: 512 MB;

- Online 56 kbps modem sau DSL / cablu.

Numai în cazul în care PC-ul are configurația necesară, va fi capabil să se bucure pe deplin jocul acolo, fără nici o probleme.

Oricine care a arătat un univers fantasy, va juca în Grand Fantasia din Siwa Island novice simplu. Pe această insulă vă sunt confortabile, precum și dobândească cunoștințele necesare. Și, așa cum am merge mai departe deschideți-vă de posibilitatea de a opta pentru una din clasele. Puteți deveni un luptător, și este renumit pentru puterea sa, ci curajul de a fi Huntsman, pentru a face față cu cele mai mari misiuni de luptă de la distanțe lungi, alege calea lui Singer și să fie capabil să se angajeze în vindecarea nevoie sau să devină un vrăjitor și posedă cele mai puternice vrăji magice. Fiecare clasă are aptitudinile sale deosebite și calea de predestinat de dezvoltare. Dar el a ramificat suficient, astfel încât alegerea este intotdeauna a ta. De exemplu, cu 15 la nivel pudră este deja deveni Magicianul, și ajungând la nivelul de 30, alege între calea de Master sau Necromancer. Odată ce caractere ajunge la nivelul 65, ei pot cultiva doar, și dezvoltarea lor continuă în mod individual.

Pentru diferite personaje și diferite arme disponibile. Dar încă obiecte de moarte avea ca scop funcțional următoarele: arme de foc și arme de sprijin, și cauzează daune. In plus, exista o armă cu o singură mână, și dvoruchnoe de dreapta sau stânga. Echipamente de bun - succesul în luptă! Ia timp pentru a avea grijă de ea!

Dar arme și armuri nu sunt singurele lucruri cu care va Grand Fantasia juca. Există multe elemente utile pe care le puteți găsi fie sau cumpara. Acestea sunt elementele necesare pentru o căutare, generale și elemente speciale. Apropo, achizițiile se pot face la NPC-uri, care sunt proprietarii de magazine. Comerțului în joc, la toate bine dezvoltate și puteți face chiar se ocupa cu jucători reali.

Un fapt notabil în Grand Fantasia on-line au animale de companie care vă însoțesc oricând, oriunde. Indiferent cum le educe, care depinde de veniturile care pot fi obținute de la ei. Aceste animale nu sunt folosite doar ca un permis de conducere de transport, dar, de asemenea, de ajutor pentru a colecta resurse valoroase. Vă devoțională în afară de a fi capabil de a dezvolta și, mai devreme sau mai târziu vine la linia de evoluție. E frumos că puteți obține în cele din urmă câteva sprite și viața ta mult mai simplu!

Joc Joaca Grand Fantasia on-line poate fi cum vă place personal! După toate, există quest-uri pentru o singură trecere, sarcini care necesită un efort de echipă, precum și comenzile care vor fi pe dinti numai bresle. Deveni un membru al breslei - înseamnă a descoperi oportunități suplimentare. Astfel, puteți participa la luptele de masă mari ca loc singuratic, nu poate fi. Decidă pentru tine!

Grabeste-te alătura comunității amuzant și bucurați-vă de toate plusurile proiect interesant! Dezamăgire nu este amenințată, gata pentru un surprize plăcute solid te! Mult noroc! Să zâmbetul nu a plecat niciodata fata ta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more