Marcaje

Grand Prix Racing

Nume alternative: Grand Prix Racing

Daca vrei sa fi un sef echipa de F1, există jocuri online, care vă permit să rulați propria echipă în Formula 1, iar una dintre ele este jocul Grand Prix Racing Online sau joc GPRO. Există aproximativ 300.000 de manageri de active de curse online, care sunt dependență și consumatoare de timp. Dar dacă sau nu pentru a refuza astfel de distractiv pentru a încerca pentru a gestiona echipa câștigătoare Cupa Mondială?

Înainte de a juca Grand Prix Racing Online, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB. Înregistrare Grand Prix Racing Online nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul "Înregistrare";

2. Da un nume pentru personajul tău,

3. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4. Introduceți o parolă sigură și repeta;

5. Introduceți numele, țara de reședință și data nașterii;

5. Selectați "Înregistrare".

Grand Prix Racing Online este un joc gratuit de 100%. Există funcții suplimentare pentru care se poate plăti prin devenind un Supporter, dar vom ajunge la ele mai târziu. În esență, punctul de joc Grand Prix Racing Online este atragerea de drivere pentru echipa ta și echipa de management pentru 17 sezoane de curse, care, în medie, durează timp de două luni. Există două curse pe săptămână în Grand Prix Racing Online, și în între curse aveți posibilitatea de a face upgrade masina ta, și puteți testa și de a îmbunătăți curse de facilități.

Ai un buget în fiecare sezon de 30 milioane dolari în Grand Prix Racing joc online care aveți nevoie pentru a angaja un șofer și-l plătească în conformitate cu contractul, înainte de a merge la cursa. Adauga la aceasta o pierdere de buget pentru upgrade masina ta pentru a mai scumpe piese din joc GPRO, care îmbunătățește performanțele mașinii și construcția de echipa ta în centrul de tehnologie McLaren, atunci contul dvs. bancar poate deveni rapid gol. Vestea bună în Grand Prix Racing Online despre bani este faptul că mai bine de a efectua misiuni, mai mulți bani vei primi după fiecare cursă. Puteți găsi, de asemenea, un sponsor și să semneze un contract cu ei pentru sezonul. De fapt, momentele cheie ale jocului Grand Prix Racing Online sunt gestionarea finanțelor lor și atașamentul lor corecta.

Desigur, jocurile motiv real - o cursa in Grand Prix Racing Online. Odată ce driver-ul și facilități create pentru acest joc, aveți nevoie pentru a perfecționa abilitățile lor și de a câștiga dreptul de a participa la cursa. Veți fi în Grand Prix Racing joc online acum pentru opt ture de practică înainte de a se califica pentru a obține doi termeni, care sunt apoi combinate pentru a forma timpul total de grila (de-al doilea tur de calificare făcut cu rezerva de combustibil în cursa).

Ca un incepator de a începe jocul Grand Prix Racing Online in Liga Rookie, și dacă ați reușit să obțineți în primele patru (cu un sold pozitiv de bani), de la sfârșitul sezonului, va avansa la nivelul următor: "amatori" "Pro" și "Master". Scopul final este de a atinge un nivel de "Elite", în care există doar patruzeci de disponibilitate în fiecare sezon.

Pentru incepatori, este un "ghid incepator" pentru a vă ajuta, precum și secțiunea extrem de confortabile "Întrebări și răspunsuri". Pe jocul nostru GPRO vă puteți întâlni cu alți manageri și întâlni cu ei să caute ajutor și de a obține ajutor.

De asemenea, aveți opțiunea de a plăti bani pentru a deveni un "sustinator" in Grand Prix Racing Online. Acest lucru vă va oferi beneficii suplimentare, cum ar fi capacitatea de a rula propria ta echipa de mai multe oportunități în statistici, precum și capacitatea de a găsi cele mai bune drivere pentru tine în fiecare joc de sezon GPRO.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more