Marcaje

Grand Theft Auto 4

Nume alternative: Grand Theft Auto 4

Aproape fiecare joc lansat sub-mare de sondare titlu GTA, a reușit să devină o legendă în propria gen. Povești interesante, mare misiune, protagoniști aventură și multe tipuri de nuanțe și elemente de care aveți nevoie doar de a vedea cu ochii lor și se simt personal. Toate acestea întruchipează perfect și Grand Theft Auto 4 buc. Acest proiect a reușit să devină special pentru toți cetățenii din Rusia, Ucraina și Beloursi, deoarece principalele coloane sonore de joc înregistrat celebrul rapper Seryoga. Da, este in GTA 4 personajul tău va fi capabil de a călători în jurul orașului, asculta muzica de "producție internă" - destul de plăcut, nu-i așa?

Grand Theft Auto IV - un joc care vă va spune povestea lui Liberty City. Protagonistul Niko auzit o multime de povesti de fratele său, a crezut sincer în real visul american. Inutil să spun, poate, despre ceea ce a fost dezamăgirea când a ajuns față în față cu problemele reale, așezat la volanul unui taxi modest, în loc de a promis Posh Ferrari, și a închiriat un mic mic apartament "metru pe" a fost la fel " vila de lux. " Cu toate acestea, așa cum este prezentat în restul jocurilor de linie, GTA 4 ne arată natura - protagoniști curajoase nu se sparg la vederea de pericolele care sunt dispuși să treacă prin, de dragul de justiție și de victorie. Cunosc jocul GTA 4 pentru a juca o forță toată noaptea, unul după altul, depășirea de noi misiuni și noi.

Proiectul a fost modificat oarecum în comparație cu predecesorii săi: străzile au dispărut biciclete și mașini pe bombele de radio. Culori strălucitoare și vibrante au stins, dar grafica au devenit mai clare, plauzibil. Toate modificările au beneficiat proiectului - aceasta este, în orice caz, nu deveni plictisitoare sau neinteresante.

Joc Grand Theft Auto 4 continuă buna traditie - umor spumos este prezentă de foarte multe ori, dezvoltatorii de teasing minunat cele mai renumite branduri și mărci. În ciuda faptului că protagonistul a proiectului - un ucigaș fără inimă, uita-te la el placut. Carisma și nervi de oțel Nico pur și simplu nituire atenția asupra lor. Chiar permite să facem o paralelă între Nico durere de burtă și Danila Bagrov.

Pentru a începe jocul, va trebui să, în primul rând, descărca Grand Theft Auto 4. Rapid și ușor face, care va ajuta orice tracker torrent. Odată ce sunt în măsură să se alăture proiectului, vei fi uimit placut la versurile sale gândite și o mare voce care acționează rece. Amestecat cu gameplay-ul player video, care demonstrează în acest joc nu este nici mai mult, nici mai puțin au ajuns la ora opt.

Cum ar fi GTA IV, jocul va fi întotdeauna populare. Ele sunt de calitate și interesant - ceea ce aveți nevoie pentru orice gamer. Grăbește-te, mai degrabă încerca norocul la întindere de Liberty City! Bucurați-vă de joc pentru tine și să recomande prietenilor tăi! Mai multe detalii sunt prezentate în remorci de video de joc.

 

Grand Theft Auto 4