Marcaje

GTA: Episoade de la Liberty City

Nume alternative: GTA: Episoade de la Liberty City

Întreaga linie de jocuri GTA - o colecție de proiecte de legendare și de succes, care pot captiva o dată și pentru toate. În fiecare an, numărul de noi fani de joc crește de mai multe ori - upgrade-uri și extensii ale proiectului sunt în așteptare pentru mai multe milioane de oameni din întreaga lume. GTA EFLC pc - un cadou de bun venit pentru gameri. Acest joc diferă meticulozitatea, și echivala-l la o serie de proiecte în care de la o versiune pentru a schimba elementele de bază, doar nu îndrăznesc.

Acest proiect - un plin de două jocuri. Singurul lucru care distrage de la independența lor - durata redusă. Povești Grand Theft Auto: Episodes din Liberty City este strâns legată cu originalul, dar dezvoltatorii au reușit să creeze un nou unic și evenimente unice de joc. Chiar și faptul că atât "subversiune" a proiectului avea loc pe spațiile deschise de același oraș, nu strica impresia de ansamblu a jocului. Creatorii de următorul episod de GTA a reușit să facă imposibilul: să creeze două jocuri complet diferite. Imediat după începerea gameplay gamer poate simți diferența de atmosferice și anturazhnye.

Apropo, despre începutul de joc, precum și mai înainte, înainte de a vă puteți încerca norocul în proiectul va avea nevoie pentru a descărca GTA 4: EFLC. Procesul de instalare va dura între 15-20 de minute puterea, dacă fugi după ajutor atunci când descărcarea de trackere torrent. Mergând în joc, veți înțelege imediat care sunt principalele caracteristici ale proiectului. O parte din Lost și Damned ușor deschisă pentru a vă secretele vieții obișnuite banda motociclete de stradă, ai cărei membri nu sunt supuse, în general, a acceptat norme și legi - ei au propria lor viziune de viață. Și Balada Gay Tony - istorie bogată, arătând părțile plin de farmec și mașini scumpe, doamne de lux ... și aceeași relație cu regulile și legile, ca în The Lost și Damned.

GTA EFLC - un joc care spune povestea a lumii moderne, în cazul în care banii este un simbol al puterii. Schimbări majore în cadrul proiectului până în prezent nu este, cu toate acestea, toate acest lucru este compensat de gameplay-ul mare și grafică se răcească. În scopul de a face mai ușor pentru tine de a "formarea de bază", fie avertizată că, în acest joc de complot nu se afecta în special de joc - este mai necesar aici pentru a crea atmosfera corespunzătoare.

În GTA EFLC joc va fi pe placul tuturor fanilor proiectului, fără excepție, care, pentru a fi sincer, complot, care nu prea au nevoie, principalul lucru - de a distruge toti adversarii. Dar un complet diferite strategii de joc fascinează de mult. De exemplu, în "motociclist saga" nu trebuie să câștige asociatii de prestigiu, pentru că toți membrii fraternitate motociclism au încetat de mult să fie doar prieteni, familie - astfel încât acestea sunt susceptibile de a fi caracterizată. Dar Balada lui Tony va avea o cu totul altă lume, fals și nedrept, în cazul în care aproape toate aspectele necesare pentru a rezolva cu pumnii. În scos la trailer video de GTA EFLC afisate toate principalele avantaje ale proiectului. Din aceasta vă va învăța despre noile mini-obiective și quest-uri. Intrigat?

 

GTA: Episoade de la Liberty City