Marcaje

Grand Theft Auto: San Andreas

Nume alternative: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas este un alt proiect din seria de jocuri video Grand Theft Auto. In linia de jocul principal, aceasta este a cincea. Versiunea de calculator a apărut în 2005. Dar, înainte de a ajunge la jucatorul rus abia în anul 2010. Ca și în toate versiunile anterioare din această serie, toată acțiunea are loc în jurul unui singur personaj. Dar, spre deosebire de jocurile anterioare, aici, jucătorul poate schimba caracterul lor, nu numai prin haine, dar, de asemenea, pentru a schimba Constituția. De exemplu, un jucător important, care are porecla CJ, poate participa la o sală de gimnastică, a îmbunătăți rezistența și puterea de stantare.

Pentru a juca ai nevoie pentru a descărca GTA: San Andreas. Apoi, instalați pe computer și bucurați-vă de joc. Planul de acțiune se desfășoară în 1992, atunci când zonele metropolitane din California crimă înflorește. CJ, el e Carl Jones - afro-americani 25 ani - se întoarce la Los Santos (un oraș care este stabilit în statul fictiv de San Andreas), după cinci ani petrecuți în Liberty City. În oraș se întoarce din cauza la funeraliile mamei sale. Mama a murit în mâinile unei bande locale. După înmormântare, se întoarce acasă, dar pe drum se intalneste cu un polițist. Moartea protagonistului este creditat membrii facțiunilor aflate în război, și forțați să lucreze la poliția "nu curate".

În GTA: SA joc Gamer va fi capabil nu numai să meargă, a alerga și pentru a muta în jurul valorii de masina, dar, de asemenea, să profite de biciclete. În plus, calitatea plimbare va depinde de caracteristicile personale ale personajului, cum ar fi rezistenta.

După întoarcerea acasă, CJ întâlnește prieten din copilarie, care se dedică în toate subtilitățile lumii interlope, care se întâmplă în prezent în acest oraș. Este demn de remarcat faptul că GTA: San Andreas, poți să te joci, nu numai pe calculator, dar, de asemenea, pe Xbox și PlayStation. Dar mulți încă recomanda o versiune calculator, deoarece va fi mult mai ușor de a folosi toate caracteristicile jocului.

Prin crearea unei lumi imens joc, dezvoltatorii au reușit să crească numărul de povești interesante și stiluri, în comparație cu gama de jocurile anterioare. Deci, jocul GTA: San Andreas a fost în măsură să ofere un număr mai mare de caractere diferite de stradă, care pot interacționa nu numai între ei, ci, de asemenea, cu Karl. Unele dintre personajele apar neapărat numai în anumite locații. Mai mult decât atât, în fiecare parte a orașului sunt personaje unice. Unul dintre aceste jocuri este confruntarea de diferite bande criminale, care sunt în mod constant lupta pentru impactul lor pe o anumită zonă a orașului.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că terenul de joc a fost creată nu numai de angajați de la dezvoltator, dar și scriitori profesioniști. De exemplu, pot exista și trădare, iubire și dezamăgire. În scopul de a simți mai puternic scenariu, expertii recomanda ca te uiti primul GTA film: San Andreas, și abia apoi începe jocul.

 

Grand Theft Auto: San Andreas