Marcaje

Grand Voyage

Nume alternative: Grand Voyage

Joc Grand Voyage - multiplayer de strategie gratuit browser-based role-playing tema medievala cu o terță persoană. Dezvoltatorul proiectului - compania Ngames. Creatorii oferi utilizatorilor transportate într-o lume a fanteziei și du-te în curse incitante, precum și să se angajeze în comerț și pentru a rezista concurenței acerbe între aceleași ca ti-e foame și comercianți rapide de avere. Și totuși, de a se angaja în mod repetat în lupte, deoarece există multe ticăloși care doresc să ia binele vostru. Evul Mediu, au fost, în general, neliniștiți și ar trebui să ia în considerare acest lucru, atunci când încep să joace Grand Voyage. Pirati nu va fi aici, dar războiul dintre adversarii comerciale nu mai puțin acerbă. Ar trebui să se pregătească temeinic pentru luptă, dar are nevoie să se dezvolte flota sa. Inițial, va avea o barcă primitivă, dar în cele din urmă să devină exercita flota de tranzacționare imens. Dacă sunteți atras de jocuri de subiecte similare, veți fi încântați de Grand Voyage on-line. În plus față de sunet componentă economică a proiectului are o multime de avantaje. Acest frumos grafica, plăcut ochiului și oportunități care sunt disponibile pentru jucători, și dinamic, schimbarea prețurilor de pe piață, precum și un număr mare de locuri de muncă pentru care reprezintă o pâine bună.

Tot ce ai nevoie pentru a merge înapoi la epoca de târziu Renaștere - este de obicei înregistrare Grand Voyage. Puteți petrece doar câteva minute pentru a completa un formular special, și apoi să fie capabil să se alăture comunității de jocuri de noroc și de a întreprinde afaceri urgente, care sar imediat grămadă. Navy joacă un rol important, și anume că, în ceea ce stare este. Pentru flota a fost boesposoben trebuie să-l dezvolte în mod constant, să-i învețe, să se extindă. Navele pot crea propria dvs.. O selecție foarte mare de modele. Prinderea construirea de o alta nava, merita sa ne amintim de arme de încredere. Da, la început ai doar căpitan, unul dintre mulți în această lume. Dar există toate șansele de a deveni o personalitate legendară și faima pentru realizările lor.

Focus pe operatiunile de tranzactionare. Că comerțul este esențială pentru viața ta. Deși acest proces poate fi destul de periculos. Prețurile de pe piață sunt formate de către jucătorii înșiși. În puterea de a influența situația. Lupta pentru valoarea comerțului continuă pe tot parcursul jocului. Dacă învățați cum să obțineți concurenții lor, succesul și progresul sunt furnizate. Cu fiecare nou nivel pentru a juca jocul Grand Voyage deveni interesant. Și atunci când vine vorba de timp pentru a începe tranzacționarea bresle, și se simte ca un om sta ferm pe picioarele lui în această lume fără compromisuri.

Deveniți un As de probleme comerciale, pentru a-și apăra interesele în lupte aprinse, face carieră rapid și rapid - și să zacă pe rafturi furie impotent invidios! Gratuit Grand Voyage oferă jucătorilor o mare de bucurie. Încercați să se lumina timp de divertisment liber, iar acest lucru este fă-te!

 

Grand Voyage înregistrare on-line