Marcaje

Ereality

Nume alternative: Ereality

New Faces Reality joc de neegalat diferă de toate celelalte proiecte on-line pentru unicitatea sa. În funcție de toți cei care au avut deja ocazia de a se întâlni cu jocul de unu-la-unu, ea are un potențial imens și toate șansele de a câștiga favoarea unui număr mai mare de jucători din întreaga lume. Acest joc de rol, a făcut în genul MMORPG , calculat pe un număr mare de utilizatori. Ca un proiect bazat pe browser, nu trebuie să instalați orice programe sau fișiere suplimentare, și pentru începutul jocului, va trebui doar să fie înregistrate numai în Realitatea Faces on-line.

După cum știți, vă așteaptă o interacțiune activă cu toți utilizatorii înregistrați de joc. Astăzi, există un număr foarte mare de participanți înregistrați, astfel încât să fie pregătit pentru a întâlni oameni noi și cu oameni ca-minded. Veți fi implicat în lupte și bătălii care va avea loc în marginea de realitate în timp real. Acest joc permite tipurile, atât individuale și de grup de lupte, și, în consecință, va fi capabil să se alăture clanuri și de a acționa împotriva forțelor combinate ale inamicului.

Deoarece acest proiect on-line de la începutul jocului, așa cum sa menționat mai sus, Faces verificare a realității este un proces necesar. Întreaga interfața jocului adaptat pentru gameri din Rusia, așa că ar trebui să apară dificultăți de înregistrare.

1 . A început de înregistrare, trebuie să faceți clic pe același buton "Sign Up", care este pe pagina de start a jocului.

2 . După care va fi disponibil la formularul de înregistrare, pe care va trebui să completați, în urma toate sfaturile și sistemul de ghidare, precizând numele de utilizator, parola și selectarea sexul personajului. Numai atunci puteți începe să joc Faces realitate.

Dacă se dorește, orice începător poate conecta la sistemul folosind contul dvs. de la una din rețelele sociale. Lista tuturor rețelelor sociale suportate, de asemenea, reprezentat pe pagina de start a jocului.

Principala caracteristică a acestui joc este că administrația sa este în mod constant încearcă să mențină contactul cu fiecare dintre utilizatori, încercând să satisfacă toate dorințele și să realizeze chiar și cele mai îndrăznețe idei. Prin urmare, în fiecare săptămână în joc quest-uri și sarcinile actualizate imbunatatit gameplay.

Început jocul The Edge of Reality, puteți învăța elementele de bază ale lucrurilor magice și să învețe noi competențe. Proiectul a avansat caracteristici personaje de rol, care oferă jocul un farmec aparte. La marginea de realitate există mai multe clase majore de caractere, inclusiv:

1 . Knights.

2 . Berserkers.

3 . Valkyrie.

4 . Nosferatu.

După cum puteți vedea, va fi o alegere bună. De asemenea, fiecare jucător va fi disponibil pentru toate elementele de bază: pământ, apă, aer și foc.

Cel mai placut este faptul că Realitatea Faces gratuit poate juca oricine. O victorie în acest joc este de realizare bine meritata si nu procesul de proplacheny.

 

Ereality