Marcaje

Gray Matter. Fantome ale inconștientului

Nume alternative: Gray Matter. Fantome ale inconștientului

Procesor: Pentium 4/Athlon 1. 4 GHz

RAM: 512 MB

Video: 128 MB

Spatiu pe disc: 5. 5 GB

Gray Matter. Fantome ale inconștientului - o căutare mistică, autorul scenariului, care a devenit cunoscut în lumea jocurilor de noroc o persoană care este cunoscut pentru munca sa de la un alt serial TV popular în stilul de aventură Gabriel Knight. Joc Gray Matter. Fantomele de utilizările inconștiente încercat și testat sistemul cu două personaje principale, fiecare dintre ele va avea propriile sale caracteristici, viziunea lor despre lume, care vă va ajuta mai mult decât o dată în următoarele puzzle-uri indiciu.

Jocului complot

Terenul de poveste, narată în joc Gray Matter, nu diferă de o mare originalitate. Anumită persoană, sa mutat într-o altă țară, într-un oraș cu totul diferit de a găsi de lucru. Schimbare bruscă de mediu și trimiterea protagonistul într-un cadru nefamiliar nu este nimic nou, dar cel mai interesant începe. Condus de un vis pentru a obține într-o adevărată Mecca a tuturor magicieni din lume, Londra "Club Dedalus" protagonist Sam Everett și vin la Albion, dar o serie de evenimente aparent întâmplătoare o duce într-un loc complet diferit, și anume la Universitatea din Oxford. Cunoștință cu o tânără care a venit într-un interviu la una dintre cele mai renumite profesori universitari pentru a ajunge la postul de asistent, Sam nu-și putea imagina cum evenimentele porniți pentru ei. Tânăr pretendent, în ultimul moment, nu reziste tensiune și profesor în grabă retras din cabinet, lăsând Sam ca numai soiskatelnitsy pentru acest post, și ea nu a fost de planificare pe obtinerea. Fără a renunța accident fericit pentru a obține un loc de muncă în prima zi a șederii sale la Londra, Sam a luat un cadou de soartă, și cu o prima comanda de profesor - găsi șase voluntari pentru unele teste. Dar toți cei care au auzit de numele neurolog Stiles, a fugit în direcții diferite, și a fost imposibil pentru a atrage chiar și bonusuri în bani decente. Ce se află în spatele profesor de cercetare de Neurobiologie și vă invită să aflați joc Gray Matter.

Caractere

Eroina principală a poveștii Gray Matter. Fantome ale inconștient, desigur, Samantha Everett, un magician care a venit la Londra cu un singur scop, pentru a intra în sanctuarul interior de iluzioniști și magicieni din intreaga lume "Club Daedalus." Chiar și faptul că a fost implicat în ancheta de profesor activitate ciudat de neurobiologie la universitatea locală, care a lucrat sub masca de experimente ceva de neimaginat, nu-l opresc de la scopul său direct, pentru care de fapt a venit la capitala Marii Britanii. Caracter de la creatorii jocului Gray Matter nu a reușit mai mult decât carismatic și tu nu auzi doar comentariu sarcastic și succint pe teme să acționeze și chiar gândire a tinerei fete. Celălalt personaj care oferă jocul nostru tribunal Gray Matter. Fantome ale inconștient, Dr. Stiles, fascinat de unele experimente sinistre pe creier, nu mai puțin interesant, observațiile sale și raționamentul logic la granița dintre rațiune și nebunie, nu doar surpriza grav, iar unele pot amuza. Tot timpul jocului Gray Matter va tine în întuneric, înainte de următorul viraj de evenimente, și veți experimenta puterea de puzzle-uri provocatoare și locații de anchetă uriașe în căutare de elementele necesare, dar cel mai pacient și persistente, vor fi acordate pe merit neașteptat intrigi și se încheie amețitor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more