Marcaje

Greedventory

Nume alternative:

Greedventory este un joc RPG clasic pe care îl poți juca pe PC. Grafica de aici este pixelată, ceea ce a devenit atât de îndrăgit de mulți dezvoltatori și jucători în ultima vreme. Acest lucru face ca imaginea să arate ca jocurile dezvoltate cu un sfert de secol în urmă. Vocea este de înaltă calitate, iar muzica se potrivește perfect cu stilul general al jocului.

Oamenii nu devin întotdeauna eroi prin alegere. Această soartă dificilă este cea care așteaptă personajul tău.

Intriga este interesantă și neobișnuită. Există mult umor. Pe parcursul pasajului vei asista la multe scene amuzante si dialoguri amuzante. Chiar și răufăcătorii de aici sunt atât de ridicoli încât stârnește un zâmbet.

Cu toate acestea, vi s-a încredințat cea mai serioasă misiune, mântuirea lumii.

Pentru a reuși, trebuie să acordați atenție mai multor sarcini:

  • Finalizează un tutorial și controlează caracterul principal
  • Explorați lumea magică pentru a găsi cele mai puternice arme și armuri, precum și materiale pentru a le îmbunătăți
  • Adaugă noi mișcări mortale la arsenalul tău
  • Ucide dușmanii și șefii însetați de sânge

Acestea sunt doar câteva dintre dificultățile cu care te vei confrunta.

Drumul către succes în acest caz nu va fi ușor. Nu este vorba doar despre inamicii evidenti, ci si despre aproape toate personajele pe care le-ai intalnit.

Trebuie să fii foarte atent la personalitățile puțin cunoscute. Cineva care la început pare a fi un prieten poate mai târziu să se comporte rău cu tine. Fiecare locuitor al lumii jocului este lacom și capabil de orice pentru bani. Nu fi prea naiv și încearcă să recunoști înșelăciunea din timp. Totul este ca în viața reală.

Grafica din joc este originală, în stil pixel, desenată în modul manual. Lumea arată foarte neobișnuit, uneori amuzant și uneori destul de sumbru.

Sistemul de luptă este complex. Pe lângă cunoștințele despre trucuri și vrăji, este nevoie de o viteză bună de reacție. Câteva clicuri pot separa victoria de înfrângere. Încercați să nu pierdeți timpul în timpul luptei și atacați inamicii fără ezitare pentru o lungă perioadă de timp. Numai chemarea inamicilor nu va funcționa, pentru atacuri complexe va trebui să mutați rapid cursorul în combinațiile potrivite.

Puterea inamicilor va crește pe măsură ce progresezi.

Aflați mișcări și vrăji noi. Când creșteți nivelul, alegeți abilitățile care vi se par cele mai eficiente.

Privește în fiecare butoi și sub fiecare piatră ca să nu ratezi nimic. Găsiți arme legendare și îmbunătățiți-le în atelier. Armura poate fi, de asemenea, schimbată în timpul jocului cu una mai durabilă.

Cele mai valoroase descoperiri sunt artefacte magice din care puteți găsi destul de multe pe drum. Fiecare dintre ele are propriile sale proprietăți unice care îți pot fi sau nu utile.

Greedventory este distractiv de jucat și după o sesiune de joc îți este garantată o bună dispoziție.

Descărcare gratuită Greedventory pe PC, din păcate, nu va funcționa. Cumpărați jocul de pe Portalul Steam sau vizitând site-ul web al dezvoltatorului.

Începeți să jucați chiar acum și deveniți un războinic invincibil într-o lume plină de înșelăciune și trădare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more