Marcaje

Grepolis - Grecia antică

Nume alternative: Grepolis, gripolis, Grecia antică

Grepolis joc on-line - este o strategie browser, toate de care are loc în Grecia antică. În acele zile, atunci când o locație bună a fost cheia pentru a zeilor olimpieni de noroc și prosperitate, atunci când eroii din antichitate realizat fapte mari, vă va fi dat frâiele un mic sat grecesc. Joaca Grepolis va fi interesant. Începi cu un oraș mic, dar este în puterea ta să-l o mare putere face.

Pentru a juca acest joc Grepolis nevoie pentru a trece o înregistrare gratuită. Inregistreaza-te joc online Grepolis nu ia mult timp. Dar, după câteva minute vei deveni domnitor unic de un oraș mic, care are nevoie de ajutorul tău!

Prima înregistrare va fi dat alegerea de servere, fiecare dintre care are limitările sale. Deci, serverul Mu, are o limită de 150 de jucători în alianță. Acest server foloseste un nou sistem de luptă. Server de Kappa oferă o viteză mai mare de joc, dar limita de dimensiune este de 100 de jucători Alianței. Selectarea unui server depinde de opțiunile pentru dobândirea de experiență de joc - participare în PvP-lupte sau să se joace la cel mai înalt nivel de dificultate.

Grepolis online În sarcina ta principală va fi dezvoltarea și transformarea acestui sat mic în politica de bogat că măreția ei nu ar accepta chiar și Atena Mykonos. Pentru a transforma orașul într-un imperiu puternic, va trebui să aibă grijă cu privire la situația economică din satul tău, să construiască o armată de militant și bleumarin, care sunt necesare pentru cucerirea de noi teritorii - cele mai apropiate vecinii insulare.

Scufundati-va in lumea uimitoare de Grecia antică, ceea ce înseamnă că se va simți tot favoarea zeilor olimpieni și participarea creaturi mitice.

Primul pas pe care trebuie sa faci va fi organizarea de resurse de producție pentru a asigura alimente de sat și de materiale de constructii. În jocul online Grepolis resursele de bază sunt lemn, piatră și argint. Pentru extragerea de aceste resurse pentru a construi o fabrica de cherestea, de carieră și de argint mine. Un alt mod de extracție a resurselor - jefuiască alte sate. Pentru a utiliza resursele pe care le va fi pentru construcția de clădiri din oraș necesare pentru a ridica nivelul de trai.

Cu toate acestea, principala resursă este mila zeilor. Fiecare oras are propria zeitate patron, care, în calitate de locuitori da favoarea lor, și ia-o. Patron dumneavoastră poate fi Athena - Zeita de război, Poseidon - zeul mării, Hera - soția lui Zeus, Hades - zeul lumii de dincolo, sau chiar maiestuos Zeus - șef printre toți zeii din Olimp. Cu zeii favoarea puteți apela pentru ajutor de diverse creaturi mitice. Acest lucru poate fi Centauri sau Cyclops, Hydra sau Minotaur, și multe altele.

În scopul de a se închina și de a oferi cadouri pentru zeul lor este necesar pentru a construi temple. De la alegerea dvs. patron divin depinde de ceea ce domeniu de noroc vă va însoți mai mult. Poseidon, de exemplu, este capabil de a da peste tine favoarea în bătălii pe mare, și Athena protejează orașul de la dezastre naturale - cutremure și fulgere.

În această strategie, bunurile tale nu sunt limitate la un singur oraș. Veți avea posibilitatea de a stabili nou oraș, protejându-le de la dușmanii lor. De asemenea, puteți cuceri alte teritorii și efectuarea de războaie pe uscat și pe mare.

Atenție deosebită ar trebui acordată dezvoltării de trupele tale. Înainte de război care aveți nevoie pentru a afla toate punctele strategice și punctele slabe și cântărește echilibrul de forțe. Pentru a vedea cel mai probabil scenariu în război, puteți folosi lupta simulator. Dar nu uita - este o adevărată bătălie de noroc și echilibrul nu este întotdeauna pe arcul de partea ta.

De asemenea, este foarte important de a trimite spioni pentru a explora orașe inamicii să știți despre dimensiunea de trupele inamice și planurile militare ale inamicului.

De asemenea, important este dezvoltarea flotei. Grecia - putere navală, în cazul în care un număr mare de lupte au loc în largul mării. În plus, flota și nevoia de comerț bine pregătiți. La dispoziția dumneavoastră vor fi furnizate cu BIREME de mare viteză și triremă, "navele de foc" și nave de transport dovedit.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more