Marcaje

Grimlands

Nume alternative: Grimlands

Grimlands on-line - joc de fantezie client, care este un first-person shooter, care evenimentele din lume postapokapsticheskom. În povestea jocului acoperit dezastru omenirea ca un cutremur devastator. Cei care sunt norocos sau nu suficient de norocos (încă necunoscut! ) Supraviețui, forțat să se adapteze la noile condiții de viață radical diferite de cele anterioare. Toți oamenii de obicei lăsat doar în amintiri. Acum, gândurile lor limitat la cum să nu-și piardă în lupta pentru existență și pentru a obține resursele necesare. În plus, toate complicată de faptul că în noua lume plină cu diferite mutanți, creaturi și bandele criminale nebun. Căsca într-adevăr o dată! Dragi jucători, înarmați până în dinți, cumpara un transport de încredere - și mai mult! Va fi capabil de a arăta tuturor de ce sunt capabili!

Grimlands de joc va fi după descărcarea și instalarea clientului. Dar aceasta precede Grimlands înregistrare. Pentru a crea un cont pe site-ul oficial al jocului, trebuie să completați formularul special, care să cuprindă următoarele informații: numele de utilizator, adresa de e-mail, parola. De asemenea, verificați în joc implică Grimlands newsletter-semn-up și de acceptare a acordului de utilizare. Un alt punct important care nu trebuie ignorat în eforturile sale de a se apuca de treabă rapid în incitante aventuri - este un cerințele de sistem necesare pentru gameplay. Calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următorii parametri:

- Sistem de operare Windows XP / Vista / 7;

- Procesor Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Video GeForce8600 GT 256 / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB;

- 1GB RAM

- Spațiu liber pe hard disk de 6 GB.

Deci, obținerea într-o lume necunoscută a viitorului, trebuie să știți decât avea de a face cu. În primul rând, ar trebui să spunem că aveți dreptul de a alege pentru ei înșiși profesia. Grimlands joc oferă o astfel de profesie ca un hoț, un armurier, un măcelar, inginer. Ce linie va dezvolta depinde de tine și de preferințele dumneavoastră. În al doilea rând, trebuie să înțelegeți că de arme și vehicule ar trebui să fie îmbunătățite și modificate pentru a se asigura că aceste produse sunt în posesia dumneavoastră au fost foarte eficiente. De transport este împărțit în două tipuri principale: Humvee și senzor. Și aici este cum să le umple - având grijă de fiecare jucător în parte. Alegere arma relativ accesibile într-adevăr mare. Veți juca în Grimlands, și utilizarea puști și pistoale, mitraliere și puști și revolvere, și macete tip Nozhov, macete, boxuri de metal, bâte de baseball. În al treilea rând, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că competențele dobândite necesită reaprovizionare constant. Dacă încetați să utilizați orice nivel de calificare scade în mod semnificativ, și, invers, acele abilități care folosesc cele mai multe ori, va evolua în mod constant. Și a patra - aceasta, desigur, partea constantă în lupte cu alți jucători în conflict cu mutanții josnic combaterea actori periculoase norovyaschie ajuns departe dobândite vital. Sistem de PvP cu varietatea sa. Bătălii avea loc în absolut toate locațiile. Și dacă vi se pare un mic fior - în jos, în temnite intunecate. Dar, rețineți că nu au oh cât de ori greu!

Fiecare sănătate necesită prezența anumitor materiale. Fără resursele mai bine stau și nu valuri. Avea grijă de toate prezența necesară nu este la fel de dificil pe cât pare la prima vedere. După tone de lucruri în jurul, printre care va fi capabil pentru a prelua și de sticlă, metale, resturi de echipamente electronice, materiale plastice, bio-deșeuri.

Grimlands poți să te joci și ca parte dintr-un clan. Există anumite aspecte care necesită o acțiune coordonată echipa. Acest lucru, de exemplu, construcția sau de protecție a obiectelor importante. Și nu este singurul beneficiu de la crearea de alianțe. Împreună vor fi de fapt mai ușor să stai la o astfel de lume dură, să obțină resursele necesare pentru a distruge hoardele de mutanți.

Dacă încercați pentru a lista pe scurt avantajele Grimlands on-line, atunci dinamica evenimentelor, sistemul de crafting mare, un sistem elaborat de aptitudini, timpii de modificare și arme de transport. Alăturați-vă rapid la comunitatea virtuală și de a vota ei înșiși un produs de plusuri Drago Entertainment. Nu-ți fie frică de dezamăgire, înainte de a vă proiect demn! Bucurați-vă de sănătatea ta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more