Marcaje

GTA: Vice City

Nume alternative: GTA: Vice City

Legendary GTA joc: Vice City - un sfert din proiect oficiale Grand Theft Auto. Până în prezent, jocul este disponibil pentru ambele console și computere. Ca dezvoltatorul proiectului au fost de necontestat Rockstar North. Prima prezentare oficială a jocului a avut loc în 2002, cu toate acestea, la această zi rămâne standardul de urmat pentru multe dintre dezvoltatorii de astăzi. Acei jucători care sunt atrași Vice City, imediat după intrarea în "lumina alba", admira ei la această zi. Jucători tineri vor participa, de asemenea, la proiect.

GTA: Vice City PC - un joc foarte bun, a făcut în genul de acțiune și aventură, care include unele elemente ale third-person shooter. Explicit linie trăsătură distinctivă - car simulator perfect realizat - controla mașinile de joc - o plăcere. Simplu si accesibil joc de gestionare poate învăța cu ușurință atât la adulți cât și pentru copii. Noua parte a proiectului este o continuare logică de predecesorii săi. La fel ca o dată (dacă nu sunteți deja familiarizați cu cel puțin o parte din GTA), trebuie să efectuați sarcini care sunt în contradicție cu cuvântul legii și se învecinează cu criminalitatea. Veți primi sarcini din diferite caractere, ați întâmpinat în timpul de joc.

Pentru jocul a început, în primul rând, va trebui să GTA: Vice City a descărca. Din moment ce această parte a proiectului a fost pe bună dreptate, să fie considerată o artă geymerskogo veteran, cerințele sale de sistem satisface absolut toate computerele moderne și laptop-uri. Mergând în joc, vă veți întâlni cu vechi orașul nou numit Vice City. Da, acum ai in GTA: Vice City pentru a juca, călătoresc peste întinderi de reclame anii '80 orașului. Conform tradiției, pentru jocul erou începe cu probleme. Sonny Forelli este pe cale să ajungă, și el o dată împrumutat sume de bani, dar nici măcar nu a început să se adune.

Joc GTA: VC oarecum modificate în comparație cu predecesorii săi. Părți separate ale orașului au crescut în mod semnificativ. Cel puțin, ele arata mult mai mare decât un favorit de jucători din Liberty City. Dezvoltatorii, de asemenea, a decis să schimbe armele și Arsenal - în joc, noi pistoale, mitraliere și nenumărate varietate de elemente de inventar de uz casnic.

În Grand Theft Auto: Vice City si-a schimbat flota tradițional. Apreciați inovațiile pot fanii de pe două roți - proiectul va fi din nou în mișcare pe motorete și motociclete a căror gestiune merită cea mai mare laudă.

Oh, da, aproape că am uitat, acum GTA suport format mp3, astfel încât cei care nu ar dori zi și noapte joc sub "elegant de 80", va fi capabil de a crea propriul playlist. În plus, dezvoltatorii au reușit să adauge la proiectul unui număr mare de inovații și îmbunătățiri mici, păstrând în același timp complot și gameplay-ul la nivelul adecvat. Să se familiarizeze cu caracteristicile de joc, poti sa te uiti la GTA: Vice City trailer film.

 

GTA: Vice City