Marcaje

Guild Wars

Nume alternative: Guild Wars

Joc Guild Wars este un multiplayer online gratuit joc de rol. Acest joc a fost dezvoltat în stil fantezie. Gratuit Guild Wars, pentru că este taxa de abonat complet absent.

Pentru jocul Guild Wars versiunea rusă nu a fost încă elaborate, dar poate de repede puteți vedea interfața de joc Guild Wars în limba rusă.

Guild Wars joc de calculator îl puteți descărca de pe orice site web care oferă acest acces. Rețineți că puteți descărca gratuit GW, de asemenea, prin intermediul torrent.

Înainte de a începe să joci Guild Wars, verificați dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele de sistem pentru joc:

1) 800 MHz - procesor.

2), 256 MB - RAM.

3) 3 GB - HDD.

Se joacă Guild Wars te joci pe diferite locații de joc. Unele dintre acestea sunt descrise mai jos:

1) spațiu de joc de bază - este spatiul principal. Acesta include lupte insulare.

2) spațiu de joc Profețiile - o predkatastrofny Ascalon și pe continentul numit Tyria.

3) spațiu de joc Factions - un continent numit Kant.

4) Joc Space Nightfall - include Elona continent și suferința umană.

Caracter Se joacă Guild Wars este caracteristica principală a profesiei sale. În acest joc puteți alege personajul tău pentru următoarele profesii:

1) profesia de bază - acestea sunt de bază și pot fi selectate pentru fiecare grup. Acest grup include: Warrior, Ranger, Monk, Necromancer, Elementalist, Mesmer și.

2) Profesii Factions - poate fi principal (primar) doar acele caractere care au început jocul în Factions. Profesii de date includ: Assassin și Ritualist.

3) Profesii Nightfall - aceste profesii poate fi mai mare (mai mare), numai caractere care a început jocul în Nightfall. Profesii de date includ: Dervish și Paragon.

In fiecare profesie, există patru sau cinci atribute.

Se joacă Guild Wars profesii un caracter poate fi din mai multe motive: majore și minore. Din profesia principal de mult depinde: aspectul caracterului, hainele, rune, care sunt disponibile pentru el și ceilalți

De asemenea, în joc de caractere Guild Wars are alte caracteristici:

1)                           Experienta - un indicator de succes sau de aptitudini pentru a fi dezvoltate pe parcursul jocului

2)                           Level - o măsură care dă caracterul după un anumit număr format experiență.

3)                           Hit Puncte - arată cât de sănătos caracterul tău. Puncte pot fi eliminate, în cazul în care personajul tău este deteriorat în luptă. La începutul jocului de sănătate este de 100.

4)                           Puncte de energie - sunt restaurate folosite în mod automat în timpul diferitelor acțiuni.

5)                           Punct de Indemanare - o puncte pentru care puteți cumpăra abilități de la profesori. De calificare puncte pe care le obține pentru misiune.

6)                           Puncte atribute - le trece peste nivelurile și unele quest-uri.

Joc GW este bogat cu caracteristici și capabilități expeditii caracter unic. Aflați regulile jocului Guild Wars, înainte de a începe să-l joace.

Lăsați-vă în această lume incredibil de lupte și confruntări. Duce partea ta la victorie, arătând că ești un adevărat lider.

 

Guild Wars