Marcaje

Guild Wars 2

Nume alternative: Guild Wars 2

Jocuri Guild Wars 2 - client multiplayer joc de aventura gen ficțiune. Utilizatorii vor intra în lume, în cazul în care există o agitație din cauza dragonului trezire teribil. Sa presupus că acest lucru nu se va trezi, dar neașteptat sa întâmplat. Mai mult decât atât, acum Dragonul acumulat atâta putere încât învinge ar fi extrem de dificil. El vrea să distrugă toate trăiesc într-o lume fantastică, furia lui nu cunoaște bariere și compromisuri. Numai inimile curajoși poate contesta o astfel de substanță periculoasă. Dacă luați pentru acest caz complicat, ține cont de faptul că pentru a ajunge la Dragonul nu este ușor. În primul rând se va umbla prin lume, care efectuează o varietate de sarcini, o grămadă de monștri pentru a distruge, nu o să ia o decizie dificilă care afectează soarta. În Breasla Wars 2 on-line Te creați viitorul tau. O mulțime depinde de acțiunile tale, deoarece acestea sunt și istoricul personal. De altfel, evenimentele au loc în mod constant cu privire la locațiile și chiar indiferent dacă cineva este acolo sau nu. Asta este, dacă la un moment dat ajungi într-o situație care necesită acțiune decisivă, aceasta înseamnă că sa întâmplat pentru că ai fost acolo exact când evenimentul a fost obligat să se întâmple. Și aici este ceea ce se întâmplă după depinde de comportamentul tău. Ești liber să aleagă sarcina, care va prelua și ignora pe cele care par inutile sau pur și simplu nu atras de tine. Acest joc oferă jucătorilor un sentiment de libertate, și ceea ce atrage mulți aventurieri exigente restricții notorii. Plata pentru un client, vă puteți bucura de o lungă perioadă de timp posibilitatea de a juca Breasla Wars 2 în timpul meu liber.

Client de instalare înainte de Breasla Wars 2 înregistrare. Akkakunta nume va adresa de email. Ai nevoie doar pentru a crea o parolă. Rețineți că acordul este acceptat necondiționat. Familiarizați cu regulile de utilizare a vizita proiect site-ul oficial. Și un alt punct important - cerințe de sistem. Pentru gameplay-ul va avea nevoie de următorii parametri:

- Sistem de operare pentru Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Core 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +,

- Graphics NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Hard disk de 14 Gb;

- RAM 2 Gb .

Începând Breasla Wars 2 joc, puteți alege pentru tine unul dintre cursele disponibile. Propune cinci curse, fiecare cu propriile caracteristici. Nu putem spune că orice rasa este mai bine și unele mai rău. Avantaje și dezavantaje sunt la toate, dar este, probabil, pentru cel mai bun. Ca și în natură nimic nu este perfect, probabil, de asemenea, nu doresc să gestioneze o anumită formă de realizare a unor calități pozitive. Deci, Oameni, Asura, Norn, Charr și Sylvari sunt invitați să li se alăture. Mai mult, este posibil să se selecteze un comerț atractiv. Gândiți-vă cine v-ar dori să fie - un Warrior, Ranger, Elementalist, inginer, Necromancer, Guardian sau Thief? Imediat este de a spune că, uneori, poți face orice este faptul că reprezentanți ai altor profesii, dar încă mai trebuie să evolueze în conformitate cu aleși.

Joc GW 2 - este, mai presus de toate, diversitate. Tot ceea ce se intampla foarte rapid, distractiv și face o impresie de neuitat. Jocul este foarte versatil și este imposibil pentru a lista toate că vă așteaptă în lumea virtuală de colorate Guild Wars 2, astfel încât mai bine pentru a încerca și de a evalua meritele proiectului. Ei bine, cum se spune, bine ai venit!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more