Marcaje

Gunz 2

Nume alternative: Gunz 2

Joc Gunz 2 - o continuare a joc pe calculator interesant. Este partea a doua a celebrului coreean joc captivant Gunz.

Gunz 2 este un joc interesant browser-based on-line, care este un motor de fizica puternic pentru shooter-stil de joc, care nu este prezentă în orice alt joc de acest stil.

Din 2 Gunz Online considerat jocul browser, aveți nevoie de cel mai mult și concentreze atenția asupra accesului la Internet. Pentru acest joc a funcționat bine, verificați configurația pachet care ați achiziționat atunci când vă conectați la Internet. Pentru acest joc, viteza de pe Internet trebuie să se conformeze la 100 Mbps.

În cazul în care, cu toate acestea, cu privire la problema ce se confruntă cu probleme, apoi îndrepte atenția la capacitatea calculatorului. Parametrii nu trebuie să fie mai mici decât cele descrise aici:

1. Memorie (RAM): 1 GB.

2. Procesor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Placa video: GeForce 6600

4. Unitate hard disk (Vinchestr): cel puțin 3 GB.

În Gunz 2 înregistrare nu prezintă diferențe cu privire la abilitatea de a înregistra pe un alt site. Să vă înregistrați în joc Gunz 2 pentru a scrie următoarele informații într-o formă specială:

1. Numele dvs. de utilizator.

2. Parola necesare pentru a vă proteja contul.

3. Adresa dvs. de e-căsuța poștală.

Acestea sunt punctele principale care sunt puse pe site-ul. În momentul de față nu există nicio posibilitate să se înregistreze, dar puteți încerca să se înregistreze prin intermediul populare retele sociale - Twitter și Facebook.

Joaca Gunz 2 vă va fi, recunoscând următoarele informații despre joc:

- Modul de joc de clasă, care oferă o varietate de aptitudini și productivitate cu mai multe clase de arme, astfel încât să puteți construi și de a spori caracterul de stilul de a crea pentru ei înșiși gameplay-ul original.

- Puteți experimenta placerea de la faptul că personajul tău poate pune în aplicare acrobatic mai complex sare si sari de unde vrei doar.

- Acest joc are un control de nivel de lumină.

- Măsura în diverse trucuri Gunz 2 este mult mai mare decât versiunile care au venit înainte.

- Acest joc folosește funcțiile extremale.

- Numărul mare de arme - două tipuri.

În Gunz 2 joc va, lupta cu companiile rele, care sunt sub controlul subordonaților, cu abilitati care nu sunt disponibile pentru oamenii obișnuiți. Aceste creaturi nu sunt bune și au pritamanno vanitate.

Nu poți face griji dacă tocmai ați început să joace stil - un shooter. Acest joc este atât de simplu că este nevoie de nici o explicație.

Până în prezent, acest joc nu este în operațiune. Data lansării pe piață planificată pentru sfârșitul anului 2013. În plus, nu se știe dacă jocul Gunz 2 este scrisă în limba rusă.

Gunz 2 Online - este un joc interesant că mulți oameni sunt deja în așteptare timp de șapte ani. Și această așteptare ar trebui să îndeplinească așteptările. În curând veți experimenta placerea. Sperăm că aveți răbdare să aștepte pentru joc Gunz 2 și că jocul cu siguranță va câștiga atenția de fiecare gamer avansat și doar jucător curios.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more