Marcaje

Guint: The Witcher. Joc de cărți

Nume alternative: Gwent Jocul Witcher Card

GVINT: The Witcher. Jocul de cărți - din moment ce în 2015 a ieșit singurul jucator de rol "Gloss 3: Wild Hunt", mii de jucători imbibați cu aventuri ale vrăjitorului carismatic Geralt. Mulți îi plăceau mai ales jocul de cărți încorporat în povestea principală și, așa cum se spune, datorită "numeroaselor solicitări ale oamenilor muncii", a fost luată o decizie fermă de ao publica ca un proiect separat. Acum, jocul Guint: The Witcher. Jocul de cărți a devenit în sfârșit disponibil în 2017 și continuă să evolueze. Disponibil pe platforme:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

Luptele nu dispar.

Dacă joci jocul GVINT: The Witcher. Joc de cărți, este clar că seamănă cu o preferință sau o punte. Modul de joc se reduce la faptul că participanții, și pot exista 2 până la 2, colectează combinația perfectă de cărți, simbolizând armata care luptă pe câmpul de luptă real. Există elemente primare, frontiere îndepărtate și arcași. Deși stilul jocului nu sa schimbat prea mult, designul imaginii sa îmbunătățit semnificativ.

Există cinci facțiuni și fiecare are propriul său caracter:

  • Nilfgaard de dragul de a întrerupe planurile dușmanului merg la orice trucuri, include un regim de diplomație, doar pentru a impune propriile condiții. Între timp, spionii lor pătrund în spatele inamicului, tragând o combinație de cărți.
  • Fiarele sunt creaturi teribile, gata să devoreze și pe rudele lor, dacă își mărește puterea.
  • Skiy taels sunt agile, iubesc la ambuscadă și partizan. Cardurile cu fața în sus vor fi deschise numai după ce capcana a fost închisă.
  • Skellige vede onoare specială, curaj și putere în moarte. Uneori, ei își trimit în mod deliberat propriii războinici la dump, știind că, după ce au fost chemați înapoi, vor deveni și mai puternici.
  • North Kingdom deține totul sub control. Dar când cardurile devin aurii, sunt invulnerabile pentru vrăjile inamice.

Pentru a colecta o punte puternică, trebuie să selectați 30 de cărți, acordând atenție caracteristicilor acestora și din care fracțiune.

De acum puteți descărca GVINT: The Witcher. Joc de cărți gratuit și să vă alăturați numărului de jucători interesați. Vi se dau 10 cărți la îndemână și complet aleatorii. Chiar înainte de începerea bătăliei, pot fi schimbate trei cărți primite. Pe lângă soldații de diferite tipuri, există și un lider în armată, care se deosebește de talentul său special printre restul. Există, de asemenea, hărți care pot avea un efect de întărire sau viceversa asupra mediului. Aplicându-le cu grijă, face o combinație excelentă care poate penetra orice apărare a adversarului. Participanții la meci trebuie să treacă trei runde, iar după fiecare dintre ei câștigătorul va fi dezvăluit după numărarea punctelor cărților colectate. În cea de-a doua rundă, puteți obține în plus două cărți, iar în al treilea rând, deci ar trebui să vă gândiți cu atenție la cele mai bune modalități de a le aplica.

Dacă vă întoarceți la caracteristicile comparative ale lui Gwint în vânătoarea sălbatică și în acest joc, puteți vedea că detașamentele au calități suplimentare, precum și proprietățile fracțiunilor și liderilor s-au schimbat. Împreună cu cardurile obișnuite, au apărut și altele, nu numai pentru personaje, ci și pentru fenomene. De exemplu, utilizarea de epidemii este disponibilă pentru a distruge cei mai slabi dușmani.

V GVINT: The Witcher. Joc de cărți pe care îl puteți juca cu jucători reali și du-te la turneu pentru a lupta într-un meci de rating. În ultimul caz, obțineți faima și titlurile, desigur, numai dacă aveți un rezultat bun.

GVINT: The Witcher. Jocul de cărți este dotat cu principala caracteristică a acestei oportunități de distracție pentru jocuri de noroc pentru a aranja adversarii capcanei, a bluff-ului și a acționa cu viclenie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more