Marcaje

Ziua Hay

Nume alternative: Hai Dai

Game Hay Day este o fermă promițătoare.

Toate pe tema fermierului a creat o mulțime, dar fiecare este interesant în felul său. A auzit laude in presa si jucatorii Hay Day, dezvoltate de studioul Supercell. Acesta este un excelent simulator pentru jocul pe telefoane mobile și tablete. A ieșit acum câțiva ani, dar dezvoltatorii continuă să o facă, actualizând periodic actualizările. Cel mai interesant începe atunci când vin sărbătorile, apoi ferma este transformată dincolo de recunoaștere. Halloween, Crăciunul și Anul Nou, Paștele, ziua lui Patrick sunt câteva exemple în care locurile de joacă își asumă un aspect complet nou.

oricine poate descărca gratuit Hay Day pe telefonul său și în orice moment se poate opri să recolteze sau să îndeplinească o sarcină. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o conexiune la Internet pentru a putea comunica cu prietenii, colaborând la unele sarcini sau ajutând noii veniți.

Oportunitățile noastre.

Mulți au apreciat deja abilitatea de a descărca Hay Day pe calculator. În același timp, tot ceea ce este furnizat în versiunea mobilă rămâne accesibil.

Game Hay Day atrage o grafică strălucitoare, iar atunci când începeți să jucați, este dificil să vă distrați. Dezvoltarea unei ferme

 • Producându-l pentru plăcere personală
 • Producția de produse și recoltare
 • Vânzarea excedentului pe piață
 • Achiziționarea lipsei
 • Executare și livrare de comenzi
 • Îmbunătățiri constante ale clădirilor și mecanismelor
 • Accesul la elemente decorative
 • La început, va fi nevoie de multă muncă pentru a avea acces la toate structurile, animalele, plantele și mașinile. Dar când atingeți un statut mai înalt, vă puteți relaxa puțin, acumulând resurse pentru utilizare ulterioară.

  Totuși, nu credeți că acest proces este nesfârșit. Recolta ripens mult mai repede decât aveți posibilitatea pentru o nouă expansiune de stocare. Când rafturile sunt pline, va trebui să vinzi ceva pentru a șterge locul. Pentru toate tipurile de mărfuri aveți un singur depozit și numai pentru pescuitul și captura este un magazin separat.

  Partea financiară a jocului.

  Pentru fiecare îmbunătățire trebuie să acumulați nu numai materialele relevante, ci și moneda. Jocurile de monedă și pietrele prețioase sunt ușor de obținut în cuferele care apar periodic pe teritoriu și pentru sarcina completă. O altă opțiune de cumpărare lipsă pentru bani reali, dar jocul Hay Day este construit astfel încât să nu fie necesar. Este foarte posibil să se obțină succes fără injecții suplimentare de capital. Dacă vă place să obțineți ceea ce aveți nevoie, va trebui să lucrați și să economisiți bani, deoarece unele lucruri sunt scumpe. De exemplu, dacă fixați o barcă, puteți înota pe o insulă separată pentru a pescui.

  Cu toate acestea, teritoriul nu este bogat în pește. Uneori există rațe albastre, din care puteți să ridicați pene prețioase și să colectați încă câteva cozi de homari. Dar acest lucru necesită echipamente speciale, și este nevoie de mult efort, timp și resurse pentru a le produce. Și va trebui să construim și să îmbunătățim piscina și mașina pentru această creatură vie, care este și costisitoare. Dar atunci vor plăcea aspectul și vă vor aduce un profit bun.

  După cum sa menționat deja, jocul Hey Day este foarte frumos. Într-o anumită etapă, când nu trebuie să economisiți bani pentru o altă achiziție sau pompare, acordați atenție peisajului. Există o mulțime de lucruri frumoase în magazin, iar în stilouri de animale este posibil să se stabilească căi chiar și cu cărămizi de aur. Instalați statuile, felinarele și alte decorațiuni pentru animalele de companie. De asemenea, poți să faci o imagine a fermei tale și să o arăți prietenilor tăi. Comparați-vă realizările cu alții și câștigați competiția.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more