Marcaje

Hellblade: Sacrificiul lui Senua

Nume alternative: Hellblade: Sacrificiul lui Senua

Joc psihologic Hellblade.

Jocul Hellblade este deținut de dezvoltatorul Ninja Theory, care a preluat și rolul editorului și nu a încredințat nimănui această întrebare sensibilă. Și nu întregul studio lucra la produsul de jocuri, însă numai o echipă mică, în care s-au adunat doar 15 persoane.

Această jucărie pentru echipa, care a început prima oară la o muncă atât de voluminică, este un fel de experiment. Așa cum se întâmplă întotdeauna, primul copil cel mai favorit al lui hrănește, prețuiește, încearcă să prezică fiecare capriciu. În mod similar, în acest caz, ideea a fost abordată cu intenții serioase de a da ceva măreț, ambițios și minte sufocând în același timp. Autorii mărturisesc că au intrat adânc în studiul a tot felul de tulburări psihologice, frămându-i în ocultism. Fiecare persoană are proprii mici demoni care trăiesc (deși pentru unii ei nu sunt atât de mici).

Crearea imaginii principalei heroine Seuna de la tribul militar celtic, dezvoltatorii au apelat la ajutorul unor diverse surse de dragul autenticității. Pentru ca tulburările psihice ale personajului să pară naturale, ei s-au adresat profesorului Paul Fletcher, care este specializat în neurobiologie, pentru consiliere. Trustul Welcom, un fond de caritate renumit pentru cercetarea medicală și științifică în diverse domenii, a ajutat și el foarte mult. De asemenea, oamenii care au supraviețuit odată psihozei și au decis să-și împărtășească experiențele personale au contribuit. Acestea au fost momentele când au auzit voci în cap. Formând replici ale eroinei, autorii au decis să nu se implice în schimbarea opțiunilor reale, astfel încât totul să pară mai realist.

V urmăriți-vă propriul monstru.

Ca rezultat al muncii lungi și grele, Seuna sa născut, devenind ceea ce jucătorul vede, începând să joace jocul Hellblade. Ea este obsedată să ajungă în partea de jos a iadului pentru a găsi răspunsuri la întrebările care îl chinuiesc. Dar nu știe că iadul este mereu lângă ea, fiind o manifestare a imaginației ei bolnave. Creierul inflamat dă naștere lumii necunoscute a demonilor, cu care trebuie să lupte. De fapt, acestea sunt doar halucinații, iluzii și iluzii teribile cauzate de subconștient.

Descărcați Hellblade din august 2017, această dată fiind anunțată ca lansarea oficială a proiectului. Din clipul video prezentat de studio, se poate spune că acesta este un produs de primă clasă, cu o lume uriașă și fantome create.

  • Explore teren
  • Căutați articolele
  • Fight monștrii
  • Îmbunătăți abilitățile tale

Fapte interesante.

Înainte de a juca în Hellblade, probabil că veți fi interesat să aflați câteva detalii interesante despre el. De exemplu, creând un sistem de luptă, au invitat-o ​​pe cascadorul Chloe Bruce, care a fost subtilul lui Daisy Ridley în timpul filmării Star Wars în partea "Force Awakening".

Rolul principal în Hellblade a fost interpretat de Melina Yurgens, dar de fapt nu este o actriță, ci a fost implicată în editare video într-un alt proiect. Ea a jucat temporar rolul lui Senois în timp ce sa căutat o actriță permanentă. Cu toate acestea, echipa a realizat că Melina a intrat repede în rol și face o treabă excelentă și, prin urmare, ia oferit să continue să lucreze prin imagine până la capăt.

Desi fata era de acord, la inceput era foarte timida si, uneori, chiar si-a rugat colegii sa se intoarca sau sa opreasca lumina cand a trebuit sa faca scene prea emotionale. Dar lucrul la tine și antrenamentele din sala de sport au instaurat treptat încrederea în ea și timiditatea nu a fost atât de puternică.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more