Marcaje

Hellgard

Nume alternative: Hellgard

Hellgard on-line - un browser bazat joc gratuit MMORPG-ul făcut în stilul de fantezie, locuite obortni, vampiri și inchizitori.

Deci, ce s-ar începe jocul, va trebui să vă înregistrați Hellgard:

  • Pentru a introduce adresa de e-mail și parola
  • Pentru a alege un personaj
  • Asociați un nume de personaj

În ceea ce privește personajele din joc Hellgard: există trei curse, inchizitorii, vârcolaci și vampiri. Fiecare rasa oferă o gamă de sex masculin sau feminin gen.

Să ne uităm la aceste curse:

Inchizitorii - vânează periculoase pentru ființele umane și posedă puteri supranaturale

Vârcolaci - creaturi curajos și nemilos, care sunt gata de lupta, cu atât vampiri și inchizitori, și cu ei înșiși;

Vampires - vampiri, le place de sânge, dar unii prefera uman, iar unele pur animal.

În joc Hellgard, fiecare personaj, sunt cinci dintre cei mai importanți parametri:

Putere - impact asupra cursei;

Build - impact asupra creșterii numărului de puncte de viață și armuri;

Agilitatea - afectează posibil evaziunea;

Intelligence - are un impact asupra numărului de puncte de energie, apărare și de atac magie;

Luck - afectează șansa critic grevă.

În viitor, juca jocul online Hellgard, cu fiecare nou nivel sau o anumită experiență, puteți crește selectiv acestor parametri, dar este necesar să se ia în considerare ceea ce-l va afecta fiecare parametru și crește unul ceea ce este necesar pentru tine pentru a promova victorii.

În fiecare din rasele în Hellgard joc on-line, are propriul oraș unic și un tip unic de dezvoltare a caracterului, în plus, fiecare personaj are o armă personală și căile de atac, direcția de dezvoltare si profesie individuală (shahterstvo, rybalstvo, colectarea, comerț ). Pentru a îmbunătăți experiența în Hellgard joc on-line, va trebui să participe la trecerea de numeroase și incitante quest-uri, și de a efectua diferite sarcini. Joc lume on-line Hellgard este format din mai multe locații pitorești, care este acasa, la diverse creaturi si monstri. Aici sunt unele dintre reprezentările de locații: Serenity Valley, Finger Serfirota, teren broasca râioasă, lupta pentru supraviețuire, Labirintul, Kameliard, terenuri de vanatoare Kameliarda, Teorot.

Dezvoltarea de personajul tău în joc depinde de factori, cum ar fi experiența personală și măsurile de conformitate în ceea ce privește moralitatea ales cursa. Prin urmare Nellgard juca ar trebui să acorde atenție la reputația lor.

Trebuie remarcat faptul că pentru a juca jocul Hellgard on-line, va avea un unic, pentru jocuri, cum ar fi posibilitatea de a deține animale de companie (animale), care sunt atât de devotat stăpânului său, că sunt dispuși să lupte care ar proteja stăpânul său. Cumpara un animal de companie poate avea antrenor.

Cateva cuvinte despre cum să joace Hellgard, puteți câștiga. Iată câteva opțiuni: Misiuni de completare, de colectare picătură valoroase, lucruri de tranzacționare, și cu ajutorul prietenilor lor (prin informații player).

Sistemul de luptă în Hellgard joc construit în timp real, în cazul în care, în plus față de luptele de obicei, puteți lua parte la luptele masive mortale. De ce s-ar Hellgard joc a fost interesant, jocul are capacitatea de a crea clanuri.

La încheierea revizuirii, se adaugă următoarele: jocul nu este pentru cei slabi de inima, destul de greu, cu grafică bună și sound design. Alăturați-vă în joc după Hellgard, nu veți regreta că a decis să vă încercați în rolul uneia dintre reprezentarile de caractere în acest joc.

Deci, cec Hellgard de așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more