Marcaje

Heroes in the Sky

Nume alternative: Heroes in the Sky

Heroes joc in the Sky - este un joc multiplayer în joc shooter stil. Heroes in the Sky Online vă trimite în timpul al doilea război mondial, unde puteți juca pe partea ales legiunea.

In Heroes in Sky Puteți juca fie de partea naziștilor, sau de partea Aliaților. Ei au fiecare legiuni lor de avioane.

În scopul de a juca în Eroilor în Sky Ai nevoie de a menține computerul dvs. îndeplinește următoarele cerințe de sistem:

Procesor: P 4 1. 6 GHz

Memorie: 1024 MB

Video: video 3 D 128 MB

Sistem de operare: Win 2000 / XP / Vista

Internet: High Speed.

Acum Heroes Online in the Sky este o înregistrare foarte simplu. Nu ai nevoie de o mulțime de efort pentru a umple în următoarele elemente:

1) Introduceți numele dumneavoastră. Numele tău ar trebui să fie introduse în litere latine.

2) Introduceți adresa dvs. de e-mail.

3) Gândiți-vă și să scrie parola.

4) Citește pagina Acord de licență și terminologia de joc.

5) Apoi, bifați căsuța corespunzătoare că sunteți de acord cu termenii și acordul de licență.

6) Apăsați pe « Joaca » .

După aceea, puteți începe în condiții de siguranță jocul.

Heroes joc în cerul online, scris în limba engleză. Versiunea rusă încă.

Înainte de a în Heroes în joc Sky, va trebui să învețe totul despre modurile sale:

- Mod de campanie. În acest mod, va trebui să treacă toate campaniile de testare, care va avea loc în fronturile europene și din Pacific. Aceste teste va depăși ca, împreună cu aliații săi, și singur.

- Ataca și apăra Mode. Acesta este un mod clasic de orice joc shooter. Aici va fi important pentru a finaliza sarcina: să rupă inamicul, captura sau distruge. Cei care-și apere teritoriul lor, de a apăra planul nevoie conceput și pentru a atinge obiectivul nostru.

- Modul Skirmish. În acest mod, puteți încerca într-adevăr mâna lor. Vă confruntați cu o astfel de situație, ca unul împotriva tuturor. Scopul tau - este de a distruge cat mai multi inamici.

- Mod War ocupațională. În acest mod, veți avea nevoie pentru a supraviețui ocupației de o luptă masiv. Aici sunteți cu prietenii tăi de pe partea de Pacific sau fata European. Sarcina ta este de a dovedi că ești mai puternic. Acest mod este considerat cel mai puternic din Heroes in the Sky on-line.

- Modul RAID. Mod raiduri jucători împreună în patru echipe de câte patru. În acest mod, obiectivul - pe cât posibil, la scorul de puncte in lupta, mai degrabă decât adversarul tău. De asemenea, poți să te joci cu prietenii tăi împotriva campaniilor conduse de calculator în sine. Dacă ați ajunge victoria în această luptă, puteți lua în considerare pe bună dreptate el însuși un campion de joc Eroilor din Sky online.

În funcție de care parte Heroes in the Sky voi juca, veți avea următoarele componente:

1) fasciști . Va fi capabil de a utiliza cele cinci ramuri ale aeronavelor. Și alte ramuri de aeronave: Germania, Italia, Japonia, Gunner și Bomber. Aceste avioane sunt considerate premium.

2) aliați. Puteti folosi cele cinci ramuri ale aeronavelor. Pentru aeronavele din clasa premium aliate includ: URSS, Anglia, SUA, Gunner și bombardierul.

Bine ați venit la al doilea război mondial!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more